BIST 10.267
DOLAR 32,27
EURO 34,76
ALTIN 2.411,42
HABER /  GÜNCEL

Güiza isyan bayrağını açtı bile

Fenerbahçe'nin suskun golcüsü Daniel Güiza, İspanya’daki dostlarına Türk basınını şikayet etti

Abone ol

Fenerbahçe’de arzuladığı başarıyı bir türlü yakalayamayan ve uzun bir süredir eleştirilerin odak noktasını oluşturan da faturayı medyaya kesti.

Yıldız oyuncunun, İspanya’daki dostlarına sürekli Türk basınını şikayet ettiği ve “Ayrılmam için aleyhime kampanya başlatıldı” şikayetinde bulunduğu öğrenildi. Gazetecilerin üzerine çok geldiğini savunan Daniel Güiza, hakkında çıkan haberlerde ölçünün her geçen gün biraz daha kaçtığını, artık kişilik haklarının çiğnendiğini ileri sürdü.

Ailesi ve arkadaşlarıyla sürekli görüşen İspanyol oyuncunun, “Ben Fenerbahçe’ye kariyerimi dahayukarılara taşımak için gittim. Amacım onlara yarar sağlamak, başarılarına katkıda bulunmaktı. Ancak işler bir türlü istediğim gibi gelişmiyor. Oynasam da oynamasam da hemen hemen her gün hakkımda olumsuz şeyler yazılıyor, Türkiye’den gitmem için dedikodular üretiliyor. Bu durumdan çok rahatsızım” diye konuştuğu bildirildi.
Fenerbahçe Yönetimi’nin ve Teknik Direktör Daum’un kendisinden memnun olduğunu belirten Güiza, “Benim de kimseyle problemim yok. Sözleşmem bitene kadar bu formayı giymek istiyorum. İyi bir golcü olduğumu ispatlayacağım. Gazeteler sürekli beni bir takıma gönderiyor. Sözleşmem devam ederken bu imkansız. Ancak Fenerbahçe’nin beni yollaması gerek” dediği ifade edildi