BIST 10.182
DOLAR 32,36
EURO 34,62
ALTIN 2.380,30
HABER /  DÜNYA

Gözünü kırpmadan kurşun yağdırdı

Konya’nın Akşehir ilçesinde cadde ortasında bir kişinin tartıştığı kişiye kurşun yağdırması güvenlik kameraları tarafından görüntülendi.<br/...

Abone ol

Konya’nın Akşehir ilçesinde cadde ortasında bir kişinin tartıştığı kişiye kurşun yağdırması güvenlik kameraları tarafından görüntülendi.
Edinilen bilgiye göre, Selçuk Mahallesi Aziz Perkün Caddesi üzerinde bulunan bir kahvehanede 4 Haziran 2013 Salı günü meydana gelen olayda Muammer Ünveren, Hasan B’yi bıçaklamıştı. Taraflar olaydan bir gün sonra akşam saatlerinde 24 Ağustos Bulvarı Ferit Efendi İşhanı önünde tekrar karşılaşmıştı. Çevre iş yerlerindeki güvenlik kameraları görüntülerine göre Hasan B. ve yanındaki diğer kişiler Muammer Ünveren’le tartışmaya başlayıp darp edince, Muammer Ünveren de üzerinde bulundurduğu bıçakla kendisine saldıran şahıslara karşılık verdi. Bir müddet tartışan şahıslar araya girenlerin çabasıyla ayrıldılar. Güvenlik kamerası görüntülerine göre, tartışmanın yaşandığı alandan uzaklaşmaya başlayan Muammer Ünveren’in arkasından gelen Hasan B. yüzlerce kişinin gelip geçtiği, kalabalık bir alanda Muammer Ünveren’e gözünü kırpmadan kurşun yağdırdı. İlk kurşunu yer yemez belindeki bıçağı çeken Muammer Ünveren art arda gelen kurşunlarla olduğu yere yığılınca Hasan B. şahsın yanına kadar sokulup ateş etmeye devam ederek yere düşen bıçağı da aldı. Daha sonra hiçbir şey olmamış gibi olay yerinden ayrılan Hasan B. firar ederken, vurulan Muammer Ünveren bir süre yerde oturur vaziyette kaldıktan sonra yere yığıldı.
Yüzlerce kişinin arasında vurulan Muammer Ünveren olay yerine çağrılan ambulansla hastaneye kaldırılırken, tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetmişti. Olay sırasında silahtan çıkan ve seken kurşunlardan olay yerinde bulunan Atife B. de yaralanmıştı. Olaydan sonra firar eden Hasan B. güvenlik güçleri tarafından her yerde aranmaya devam ederken, olayla ilgili olarak 3 kişinin gözaltına alındığı öğrenildi.
(İHA)