BIST 10.083
DOLAR 32,38
EURO 34,80
ALTIN 2.442,22
HABER /  DÜNYA

Göstericinin para kazanma yöntemi şaşırttı

Avusturya’da bir caddede kameralara yansıyan sokak göstericisi meslektaşlarından çok farklı olan konseptiyle dikkat çekti. Bebek kılığına gi...

Abone ol

Avusturya’da bir caddede kameralara yansıyan sokak göstericisi meslektaşlarından çok farklı olan konseptiyle dikkat çekti. Bebek kılığına giren ve gösteri yapan adam çevredekiler tarafından ilgiyle izlendi.
Avusturya’da kaydedilen görüntülerdeki sokak göstericisinin para kazanmak için seçtiği yol hayret veriyor. Müzik aleti çalan, dans eden, karikatür çizen meslektaşlarından çok daha farklı ve orijinal bir konsept seçen bu adam, bebek kılığına girdiği eğlenceli bir gösteriyle caddedeki turistlerden para topluyor. Yüzünü beyaza boyayıp başına da bir bebek kapüşonu geçiren adamın vücudu ise bir bebek arabası şekli vererek etrafına doladığı örtülerden görünmüyor. Plastikten yapılmış maket bir bebek vücuduna kafasını yerleştiren adamın, bu küçük gösterisi esnasında bebek taklidi yaparak çıkardığı ilginç sesler de dikkat çekiyor. Caddeyi gezmeye gelenlerin kısa sürede ilgi odağı olan adam, gün boyunca yaptığı bu farklı gösteri sayesinde bir hayli de para topluyor.
(İHA)