BIST 10.183
DOLAR 32,36
EURO 34,66
ALTIN 2.388,57
HABER /  DÜNYA

Göstericiden polise alkış

Taksim İstiklal Caddesi’nde toplanıp, Gezi Parkı’na gitmek isteyen bir grup gösterici, kendilerine müsaade eden polisleri alkışladı. <br/>Ta...

Abone ol

Taksim İstiklal Caddesi’nde toplanıp, Gezi Parkı’na gitmek isteyen bir grup gösterici, kendilerine müsaade eden polisleri alkışladı.
Taksim’de sabah saatlerinde başlayan olaylar devam ediyor. Cumhuriyet Caddesi’nde polise direnen bir grup gösterici, inşaat alanındaki bariyerleri kendilerine kalkan yapıp TOMA’nın üzerine yürüdü. Göstericiler polis ve TOMA’ya taş ve şişe fırlattı. Polis ise göstericilere tazyikli suyla müdahale etti. Polis müdahalesinin ardından göstericiler inşaat alanındaki malzemeleri yaktı.
Bu sırada İstiklal Caddesi’nde toplanan bir grup göstericiye ise polis Gezi Parkı’na gitmelerini söyledi. Polisin müdahale etmediği göstericiler, Gezi Parkı’na doğru giderken polis ekiplerini alkışladı.
Öte yandan Taksim Meydanı’ndan geçen yaşlı bir kadın ise hem polise, hem de göstericilere tepki gösterdi. Bunun üzerine bir grup gösterici de kadına tepki gösterdi.
(İHA)