BIST 10.219
DOLAR 32,24
EURO 34,78
ALTIN 2.447,78
HABER /  GÜNCEL

Görsel şölene engel olan vapurlara tepki!

Cumhuriyetin 89.yılı kutlamaları kapsamında Boğaziçi Köprüsü’nde yapılan ışık ve havai fişek gösterisine engel olan vapurlara vatandaşlar tepki gösterdi.

Abone ol

Cumhuriyetin 89.yılı kutlamaları kapsamında Boğaziçi Köprüsü’nde yapılan ışık ve havai fişek gösterisini izlemek için Eminönü’ne gelen İstanbullulara vapurlar engel oldu. Vatandaşlar şöleni izlerken önlerini kapatan vapurları yuhaladı.

VAPURLARA TEPKİ

Cumhuriyet Bayramı yurdun her yerinde çeşitli etkinliklerle coşkuyla kutlandı. Gündüz yapılan resmi tören ve aktivitelerin ardından Boğaziçi Köprüsü’nde önceden hazırlanan ışık ve havai fişek gösterisini izlemek isteyen İstanbullular, Eminönü vapur iskelesine akın etti. Ailecek rıhtımı dolduran vatandaşlar, ışık ve havai fişek gösterisinin başlamasını bekledi. Görsel şölen olarak önce ışık gösterisi başladı. Ancak Eminönü-Üsküdar seferini yapan hatlı vapurlar, vatandaşların görsel zevkine gölge düşürdü. Işık gösterisinin ardından başlayan havai fişek gösterisini izlemeye başlayan İstanbulluların, görsel keyfine yine vapurlar engel oldu. Duruma tepki gösteren vatandaşlar, Boğaziçi Köprüsü manzarasını kapatan vapurları yuhaladı. Bazı vatandaşlar ise duruma tepki göstererek, “Çok güzel bir görsel şölen. Ama geçen vapurlar buna engel oluyor.“ dedi.

KEŞKE TERÖR BELASI OLMASAYDI

Eminönü iskelesine gelen bazı vatandaşlar ise, dilek balonu uçurdu. Kutlamalara bu şekilde kendi çapında renk vermek istediğini söyleyen Ahmet Sarı, “Mustafa Kemal’e teşekkür ediyorum. Bu güzel günleri de gördük. Ben de kendi çapımda kutlamalara böyle bir renk vermek istedim. Her şey çok güzel keşke terör belası olmasaydı.“ şeklinde konuştu. İstanbullular görsel şöleni vapur engeliyle de olsa izledikten sonra rıhtımdan ayrıldı