BIST 10.159
DOLAR 32,21
EURO 35,08
ALTIN 2.470,96
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

GOP'ta açık hava iftarları sürüyor

Binlerce vatandaşın katılımıyla Bağlarbaşı Caddesi’nde gerçekleşen, açık hava iftarında birlik ve beraberliğin örnekleri sergilendi.

Abone ol

GOP Belediyesi’nin düzenlediği Açık Hava Gönül Sofrası dün Bağlarbaşı Caddesinde binlerce vatandaşın katılımıyla gerçekleşti.

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Dr. Erhan Erol ve yardımcıların da hazır bulunduğu sokak iftarında belediye ile vatandaşlar ramazan ayının bu ilk gününü birlik ve beraberlik içinde geçirdi. Gaziosmanpaşa’nın en işlek caddelerinden olan ve trafiğe kapalı caddede birlikte iftar açmanın huzuru tüm içtenliğiyle yaşanırken Bağlarbaşı Caddesinde sıralı yüzlerce masaya ramazan ayının bereketi saçıldı.

Mahalle sakinlerinin de evde pişirdikleri yemeklerle katkı yaptığı iftara yaklaşık 2500 vatandaş katıldı. İftar öncesi yapılan tasavvuf müziği dinletisinden sonra ezanın okunmasıyla binlerce kişi hep birlikte dua ederek iftarlarını açtılar.

İftar sonrası vatandaşlara seslenen Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Dr. Erhan Erol, Ramazan ayının herkese sağlık, mutluluk ve refah getirmesini diledi.

İftar yemeği sonrası belediye bahçesi önünde kurul platformda oynanan çocuk tiyatrosu büyük beğeni topladı.