BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47
HABER /  MEDYA

Gönül İşleri 7. bölüm Sevda ile Bedir öpüşme sahnesi

Star TV'nin sevilen dizisi Gönül İşleri'ne bu hafta Bedri ile Sevda'nın romantik dakikaları damga vurdu. Sevda'ya süpriz bir teklifte bulunan Bedri sosyal medyada olay oldu.

Abone ol

Beğenilen dizi Gönül İşleri dün akşam Star TV'de 7. bölümü ile ekranlara geldi. Son bölüm izleyicilere romantik dakikalar ve süprizler yaşattı.

Gönül İşleri dizisinin son bölümüne de Sinem Kobal'ın canlandırdığı Sevda adlı karakterin, Bedir ile yakınlaşması ve öpüşmeye ramak kalan halleri damga vurdu.

Bu romantik sürprizi karşısında etkilenen Sevda ile Bedir arasında yakınlaşma oldu. İkili tam öpüşecekken Tibet'in gelmesi bir anda her şeyi değiştirdi.

Arda Turan ile birlikteyken rol gereği öpüşmeme kararı alan Kobal, ayrılıktan sonra da bunu devam ettirdi. Sinem Kobal'ın bu hali, sosyal medyada en çok konuşulanlar arasına girdi.

İŞTE DİZİDEKİ O SAHNELER

GÖNÜL İŞLERİ'NDE DÜN AKŞAM NELER YAŞANDI?

gönül-işleri-7.-bölüm-1.jpg

Yılmaz ve Servet mahkeme salonunda, boşanmanın eşiğinde çırpınırken bütün sevdikleri bu evliliği kurtarmak için seferber oldu. Ama her şey Servet’in ağzından çıkacak bir cümleye kaldı.

gönül-işleri-7.-bölüm-2.jpg

Saadet Asrın’la kaçmadı


Öte tarafta Asrın, Saadet’i kendisiyle birlikte kaçmaya ikna etmeye çalışırken; Kemal, Asrın’a olan kiniyle son kez saldıracak, Saadet iki adamın arasında kendisine zor yeten aklıyla büyük bir karar vermek zorunda kaldı

gönül-işleri-7.-bölüm-3.jpg

Sevda okula dönüyor

Sevda, Lale’yle girdiği savaşı kaybetmek üzeredir. Okula dönmesini sağlayacağını söyleyen Tibet, Sevda’dan kaçmakta, annesinin eteğinin dibinden ayrılmamaktadır. Bedir ise Sevda’nın bir hırs uğruna Tibet’in peşinden gitmesini hazmedememekte, ama elinden bir şey gelmemektedir. 

gönül-işleri-7.-bölüm-4.jpg

Bunca derdin arasında Gönül İşleri ofisine gelen bir müşteri bizimkilerden, sevgilisi için evlenme teklifi hazırlamasını istedi. Gönül güzel bir teklif ister, müşteri bahane dercesine sarıldıkları bu iş, bizimkileri hiç beklemedikleri bir sona götürdü.