BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  DÜNYA

Gölbaşı’nda trafik kazaları: 7 yaralı

Ankara’nın Gölbaşı ilçesinde meydana gelen iki ayrı trafik kazasında 7 kişi yaralandı.<br/>Alınan bilgiye göre, Ankara-Haymana karayolunun 1...

Abone ol

Ankara’nın Gölbaşı ilçesinde meydana gelen iki ayrı trafik kazasında 7 kişi yaralandı.
Alınan bilgiye göre, Ankara-Haymana karayolunun 16. kilometresi Yavrucuk mahallesi mevkiinde, Haymana’dan Gölbaşı istikametine gitmekte olan Cemil Polat’ın kullandığı 06 EFC 50 plakalı araç ile yine aynı istikamete gitmekte olan resmi plakalı Mevlit Şahin yönetimindeki 06 DV 9506 plakalı araç çarpıştı. 06 DV 9506 plakalı araç kaza sonrası orta refüjdeki ağaç ve trafik tabelasına çarparak durabildi. Kazada 06 DV 9506 aracın şoförü Mevlit Şahin, araçta bulunanlar Aydoğan Erhan Güler,Muzaffer Avcı, İsmail Şahin, Çetin Çağlar ve 06 EFC 50 plakalı aracın şoförü Cemil Polat yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesine, Gazi Üniversitesi Hastanesine, Gölbaşı Hasvak Devlet Hastanesine ve Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

MOTORSİKLET SÜRÜCÜSÜ SÜS HAVUZUNA ÇARPTI
Gölbaşı ilçesi Şehit Gaffar Okkan Caddesinde motosikleti ile seyir halinde gitmekte olan Serdar Özdemir direksiyon hakimiyetini kaybederek belediyeye ait süs havuzuna çarptı. Kaza sonrası Serdar Özdemir ağır yaralanırken, motosikleti paramparça oldu.
Kazalarla ilgili soruşturma başlatıldı.
(İHA)