BIST 9.525
DOLAR 32,52
EURO 34,74
ALTIN 2.496,69
MAGAZİN

Göktaşı filminin galasında kavga! Emektar oyuncu içeri alınmadı

Ünlü oyuncu Şafak Sezer'in başrolünü oynadığı Göktaşı filminin galasında gergin anlar yaşandı İçeri alınmayan ünlü oyuncu Erol Taşçı korumalara isyan etti. O sırada olayı gören Şafak Sezer de kavgayı ayırmaya çalıştı.

Başrolünde Şafak Sezer’in rol aldığı Göktaşı filminin galası, geçtiğimiz akşam bir AVM'de gerçekleşti. Eğlenceli bir şekilde başlayan galanın ilerleyen zamanlarında bir anda tansiyon yükseldi. Kardeşim Benim 2 galasında da tartaklanan emektar oyuncu Erol Taşçı'nın yine aynı muameleye maruz kaldığı görüldü.

28 Eylülde vizyona girmeye hazırlanan filmin galası sorunsuz başladı. Gösterim öncesi basın mensuplarının karşısına geçen oyuncular, sık sık mutluluklarını dile getirdiler. Filmle ilgili düşünceleri sorulan Şafak Sezer de sette yaşadıkları ilginç anları esprili bir dille anlattı.

Sette hiç eğlenmediklerini söyleyen Sezer, 'Yağmur duasına çıktık. Gerçekten bir hafta yağmur yağdı ve bir hafta seti ertelemek zorunda kaldık. Hatta hocayı oynayan Mehmet abimizin elini öpüp bol bol dua istediler. Gerçek zannettiler. Bu arada Mehmet ağabey ezbere dua bilmiyor." diyerek izleyenleri kırdı geçirdi.

EROL TAŞÇI GALAYA ALINMADI: Öte yandan galanın ilerleyen zamanlarında içeri alınmayan emektar oyuncu Erol Taşçı'nın korumalarla tartıştığı görüldü. Taşçı, 'Neden beni içeri almıyorsunuz?' diye isyan etti. O sırada olayı gören Şafak Sezer de araya girip kavgayı ayırmaya çalıştı.

Erol Taşçı, Burak Özçivit ve Murat Boz'un başrolünde oynadığı 'Kardeşim Benim 2' filminin galasında da görevliler tarafından tartaklanmıştı.

Sitene Ekle