BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
MAGAZİN

Gökçe'nin sahnede zor anları! Bir anda neye uğradığını şaşırdı

Gökçe, Manisa'nın Saruhanlı ilçesinde verdiği konser sırasında ilginç anlar yaşadı. Sahnede üzerine böcek konan şarkıcı, bir anda neye uğradığını şaşırdı. Gökçe Dinçer kimdir nereli kaç yaşında? İşte ünlü popçunun sahnedeki zor anları...

MANİSA'nın Saruhanlı ilçesinde konser veren Gökçe'nin başına çok ilginç bir olay geldi.

Üzerine Böcek Tırmandı: Sahneye uzun mavi bir elbiseyle çıkan Gökçe, şarkısını seslendirirken üzerine karafatma tırmandı. Bir anda böceği fark eden güzel popçu, kısa süreli panik yaşayıp böceği eliyle üzerinden attı.

Gökçe Kimdir Nereli Kaç Yaşında? Gökçe Dinçer, 9 Eylül 1979 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Müzisyen bir babanın kızı olan Gökçe, müzik hayatına ilkokul yıllarında aldığı piyano dersleriyle başladı. Daha sonra vurmalı sazlara olan ilgisiyle davul kurslarına devam etti. Üniversite yıllarında Axilic ve Sleepy Gonzales adında vokal yaptığı iki ayrı grubu oldu.

4 sene çeşitli bar, festival ve üniversite konserleri verdi. Yeditepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi sanat yönetimi mezunu olduktan sonra 2 yıl bir reklam şirketinde sanat yönetmeni olarak çalıştı. Hayatının geri kalanını şarkı söyleyerek ve davul çalarak geçirmeye karar veren Gökçe, işi bırakarak 3 bayandan oluşan bir grupta davul çalmaya başladı yaklaşık 2 sene İstanbul, Bursa, Biga, Marmaris ve Ankara’da çeşitli konserler verdiler.

20 yaşından beri yaptığı besteleri ve birikimlerini bir albümde toplamaya karar veren Gökçe prodüktörlüğünü ve aranjörlüğünü üstlenen Alen Konakoğlu ile stüdyo çalışmalarına başladı. 2007 senesinde şimdiki menajeri Bora Yeter'le tanışan Gökçe, aynı dönemde Bora Yeter vasıtasıyla tanıştığı yapım firması Pasaj Müzik'le anlaşarak ilk albümü Böğürtlenli Reçel'i çıkardı. 2008 senesinde Türkiye çapında 50'den fazla konser veren Gökçe, 25 Nisan 2009'da yine Pasaj Müzik etiketiyle ikinci albümü 5 Kuruş Yok'u çıkardı.

2008 Bahar dönemi konserlerinden Tokat, Gaziosmanpaşa Stadyumu'nda Gaziosmanpaşa Üniversitesi 2007-2008 eğitim öğretim yılı mezuniyet töreni'nde Rafet El Roman ile beraber konser verdi.

Sitene Ekle