BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  SPOR

Gökşen iddialı konuştu

Galatasaraylı yönetici Fatih Gökşen, Fortis Türkiye kupasının en iddialı adayı olduklarını belirtti.

Abone ol

Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Gökşen, Fortis Türkiye Kupası'nda bu sezonun da en iddialı takımı olduklarını söyledi.

Galatasaray'ı ''Kupa beyi'' olarak nitelendiren Gökşen, çeyrek finalde Fenerbahçe ile eşleşmeleriyle ilgili olarak AA muhabirine yaptığı açıklamada, ''Türkiye Kupası'nın bu sezon da en iddialı takımıyız. Çeyrek finalde karşımıza çıkan her rakibi güçlü görüyoruz ve rakip ayırt etmiyoruz. Hedefimiz kupayı bir kez daha kaldırmak'' dedi.

Fatih Gökşen, ligde veya kupada kolay rakip olmadığının her hafta ispatlandığını dile getirerek, ''Bu da alınan sonuçlardan belli oluyor. İki takım da ligde yenilebiliyor, berabere kalabiliyor. Fenerbahçe ile oynayacağımız kupa maçları derbi atmosferinde, güzel geçecek'' diye konuştu.

Çeyrek finalde ilk maçı Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynayacak olmalarının kendileri için küçük bir avantaj olabileceğini kaydeden Gökşen, şöyle devam etti:

''Ancak bu sezona baktığımızda deplasmanda başarılı bir grafiğimiz var. Derbilerde gününde olan taraf başarıyı yakalar. Bu sezon ezeli rakibimizle 4 kez karşılaşacak olmamız da bir açıdan iyi. İki takımın kozlarını paylaşacak 3 maçın daha olması güzel.''

Yönetim kurulu üyesi Fatih Gökşen, hafta sonunda kendilerini de yakından ilgilendiren Fenerbahçe-Beşiktaş derbisi hakkındaki görüşlerini de şöyle belirtti:

''İki takım arasında daha önce Kadıköy'de oynanan maçlarda Beşiktaş'ın rakibine üstünlük kurduğu gözlenmiştir. Bu da karşılaşmanın favorisinin olmadığını gösterir. Ancak, bu maç bizi çok da fazla ilgilendirmiyor. Bizim ilk amacımız zorlu Vestel Manisaspor maçını kazanmak.''