BIST 10.249
DOLAR 32,34
EURO 34,76
ALTIN 2.392,13
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Gökçek`ten Haymana`ya tesis sözü

Melih Gökçek, 18. Uluslararası Haymana Kaplıca Festivali`nin 2. gün etkilikleri kapsamında geldiği ilçede, bir çocuk parkının açılışını yaptı.

Abone ol

Açılıştaki konuşmasında, Ankara Büyükşehir Belediyesi olarak Haymana`da yolların asfaltlanmasını sağladıklarını belirten Gökçek, Haymana için sahip olduğu kaplıcaların çok önemli olduğunu söyledi.

Kaynaklara sahip olmak kadar kaynakların etkin kullanımının da önemli olduğunu belirten Gökçek, şunları kaydetti:


`Bu suyu değerlendirmenin yolu gerçekten modern tesislerden geçiyor. HAymana`da kaplıca turizmini geliştirmek için modern bir tesis yapmayı planlıyoruz. Bu modern tesisler olmadan bu işin olabilmesi mümkün değil. Onun için burada tesis adedini kısa zamanda, modern nitelikte çoğaltmamız lazım. Allah nasip ederse buna öncü olarak biz gene Ankara Büyükşehir Belediyesi olarak ilk adımı atalım diyoruz. Bizim belediyemizin şirketleri var. Belediyenin belediye sınırları dışarısında yatırım yapması yasak ama şirketlerimize serbest.`

Gökçek, bir süre festival etkinliklerini izledikten sonra tesis için Haymana göletine hakim bölgelerde yapmayı planladığı tesis için incelemelerde bulundu.