BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  MEDYA

Gökçek'ten CHP'ye İnce gönderme!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, CHP'nin adayının Muharrem İnce'nin olmasının kendisini rahatlatacağını söyledi.

Abone ol

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, CHP'deki rakibinin Muharrem İnce olmasını istedi. İstediğim aday olursa 24 saat yerine 12 saat çalışırım diyen Gökçek, İnce imalı bir gönderme yaptı, "kendisi 12 saatini özel işlerine ayırıyor bildiğim kadarıyla sabahta uyanması zor oluyor" diye konuştu.

Başbakan Erdoğan'ın bir kez daha adaylığını açıkladığı Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Ankara projelerini anlattı ODTÜ'den geçirilen yol için içim rahat ifadesini kullandı. Yolun tatilde yapıldığını, böylelikle olası olayların önüne geçildiğini anlatan Gökçek, yeni dönemde Ankara'nın dünyanın en büyük tema parkına sahip olacağını söyledi.

DERSHANELERİ ES GEÇTİ

CNN Türk'te Cüneyt Özdemir'in hazırlayıp sunduğu 5N1K'da konuşan Gökçek, dershanelerin kapatılmasıyla ilgili sorulara ise cevap vermedi. Gökçek, uzmanı olmadığın bir tartışmaya girmek istemem diyerek şöyle konuştu:

“Dershaneler konusunda birlikte hareket etmiş olan partim ve Hizmet hareketinde her iki tarafta da ihtilaf var. Bu nedenle her şekilde söyleceklerim yanlış anlaşılacağından bu konuda konuşmadım. Benim kararım hiç önemli değil. Uzmanlık alanım olmadığı için somut bir şey söylemek istemiyorum. Partim ve Hizmet oturup karar verecektir.”

CHP'Lİ İNCE'YE İNCE GÖNDERME 

Programda Özdemir'in CHP'den kimin aday olmasını istiyorsunuz sorusuna ise Gökçek, biraz da imalı olarak Muharrem İnce'nin adaylığını tercih ettiğini söyledi. Gökçek, İnce olursa 24 saat yerine 12 saat çalışırım diyerek şöyle konuştu:

"CHP kimi isterse onu aday yapar. Muharrem Bey'i aday yaparlarsa şöyle memnun olurum, 24 saat yerine 12 saat çalışırım. Daha rahat bir seçim çalışması yürütme imkanımız olur. O açıdan Muharrem Bey'i tercih ederim. Kendisi 12 saat zaten kendisinin kendi özel meşguliyetleri oluyor bildiğim kadırıyla. Biraz da sabah kalkınca mahmurluğu olunca ben seçimleri daha rahat götüreceğini umuyorum. Tabi bu CHP'nin bileceği iş"