BIST 10.046
DOLAR 32,31
EURO 34,69
ALTIN 2.410,68
HABER /  GÜNCEL

Gökçek'in Mansur Yavaş'a son numarası!

Ankara'da yerel seçim yarışı kural tanımıyor. Melih Gökçek'in Mansur Yavaş'ı karalayan yerel gazete dağıttırdığı iddia edildi...

Abone ol

İNTERNETHABER.COM (ÖZEL İÇERİK)
Ankara'da yerel seçi rekabeti tüm hızıyla sürerken AK Parti adayı Melih Gökçek'in CHP adayı Mansur Yavaş'a yönelik kara propaganda çalışmaları da devam ediyor. Gökçek, Mansur Yavaş ve Hüseyin Aygün'lü korsan afişlerden sonra bir yerel gazete üzerinden Mansur Yavaş'ı hedef aldı.

"MANSUR YAVAŞ İÇKİYİ SERBEST BIRAKACAK" MANŞETİ

Ankara'nın dört bir tarafında dağıtılan yerel gazetenin manşetinde Mansur Yavaş'ın "parklarda içki serbest olacak" dediği öne sürüldü. Yavaş'ın Bugün TV'de katıldığı bir programda "kimsenin içkisine karışmak gibi bir düşüncem yok" dediğini vurgulayan gazete bu açıklamanın "parklarda içkiyi serbest bırakma" sinyali olduğunu iddia etti.

Gökçek, dayandığı muhafazkar seçmen kitlesi üzerinde etkili olması beklenen Mansur Yavaş'ı "devrimci sol" kulvarda yansıtan afişlerden sonra "içki" kozuyla sıkıştırmak istiyor. Gökçek tarafından dağıtıldığı iddia edilen gazetenin manşetinde Mansur Yavaş'ın fotoğrafı yanında alkol sefası yapılan bir masa fotoğrafı yer aldı.

İÇ SAYFALARDA TAM SAYFA GÖKÇEK İLANI!

Gazetenin dikkat çeken bir diğer yanı ise iç sayfalardaki tam sayfa Gökçek ilanı oldu. Melih Gökçek'in Ankara projelerinin iç sayfalarda geniş yer bulması gazetenin Gökçek tarafından dağıtıldığı iddialarına dayanak oldu.

1.20140318120834.jpg

2.20140318120842.jpg