BIST 10.828
DOLAR 32,22
EURO 35,03
ALTIN 2.502,34
HABER /  DÜNYA

Göğüsleri bacaklarına değiyordu

7 yıl önce üçüncü oğlunu doğurdu... Herşey normal giderken birden göğüsleri büyümeye başladı... Ama öyle böyle bir büyüme değildi bu...

Abone ol

Dört çocuk annesi Julia Manihuari, göğüsleri aşırı büyüdüğü için altı ay yataktan kalkamadı.

Yedi yıl önce üçüncü oğlunun doğumundan sonra büyümeye başlayan göğüsleri 29 yaşındaki kadını hareket edemez hale getirmiş.

"Çok korkunçtu. Kalkmaya çalışsam da halsiz düşüyordum, çünkü göğüslerim çok ağırdı" diyen Julia, Peru'da yaşayan bir çiftçinin ufak tefek eşi. Julia'nın yardımına nihayet yerel medya koştu. Genç kadının en yakın kasabaya gidip tıbbi yardım alabilmesi için üç günlük tekne parası verildi. Doktorlar, talihsiz kadına süt bezlerinin büyümeye devam etmesi olarak açıklanan çift taraflı jinekomasti teşhisi koydu. Göğüslerinin akciğerlerini ezme ihtimali sonucu ölüm tehlikesi olan Julia ameliyata alındı ve göğüsleri küçültüldü. Operasyon altı saat sürdü. Ameliyatın ardından normal göğüs ölçülerine yeniden kavuşan ve çok mutlu olan Julia, "Önceden hiçbir şey yapamıyordum. Bununla yaşamak zorundaydım. Göğüslerim bacaklarıma değiyordu. Her zaman minyon bir tip oldum ve bu ağırlık çok acı veriyordu. Göğüslerim her gün büyüyordu ve nefes alamıyordum" diye konuştu. (Gazeteport)