BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

Göbekli spor yazarı olur mu?

Komedyen Yılmaz Erdoğan, "Millet göbekli spor yazarlarından iğreniyor" deyince kıyamet koptu! Spor yazarları ünlü komedyenin düşüşte olduğunu ileri sürdü.

Abone ol

Ünlü komedyen Yılmaz Erdoğan CNNTÜRK'te yayınlanan bir söyleşisinde "Millet göbekli spor yazarlarından iğreniyor" deyince kıyamet koptu. Ünlü spor yazarları Eroğan'ın bu sözlerine sert tepki gösterdi. 

ERDOĞAN NE DEMİŞTİ? 

Ben sıcak evlerinde rahat rahat oturan göbekli abileri (spor yazarlarını kastediyor) anlayamıyorum. Yahu sen sporcuysan göbeğin olmaması lazım. Bırak şimdi traş yapmayı. O herşeyi bilen adam pozlarını bırakıp senin gidip spor yapman lazım. Böyle böyle göbeklerle ortaya spor adamı olarak çıkma! Ayıp denen bir şey var!

Yılmaz Erdoğan'ın bu sözlerine spor yazarları sert tepki gösterdi. İşte yazarların Erdoğan'a cevabı:

Güven Taner: Yılmaz Erdoğan son günlerde gündemden düştü. Spora Türkiye'de çok etkili bir olay. Spor konuştuğunuzda tekrar gündeme oturuyorsunuz. Yılmaz Erdoğan'da bu yolu seçmiş. Kendisini tebrik ediyorum.

Ziya Şengül: Göbekli olarak kimi kasteddi bilmiyorum. Ahmet Çakar'la ben yıllardır Star TV'de karşılıklı yorum yaptım. Onun da kilosu vardı. Ama Ahmet Çakar iyi gündem yaratan, kendince iyi fikirler üreten göbekli bir arkadaşımız.

Atilla Gökçe: Bu arkadaşımızın medyadan ne kadar yararlandığını biliyoruz. Medya sayesinde kamuoyu oluşturup sanatsal yönünü çok güzel pazarlayan sevgili sanatçımız medyaya daha saygılı bakabilir diye düşünüyorum.

Selçuk Yula: Futbol yorumculuğunda göbekli-göbeksiz diye bir şart aranmaz. Bu mantıkla Türkiye ve dünya çapındaki mankenlerimizin spor yazarı olmaları gerekirdi.

Ali Sami Alkış: Göbekli yazarlar spor yazarlığı yapamayacaksa çok zayıf insanların da aşçılık yapmaması lazım.

Osman Tanburacı: Ben bu laftan alınmıyorum. Tığ gibiyim. Ancak bir spor yazarının göbeği de olabilir. Saçı da kısa olabilir.

KANAT'TAN ERDOĞAN'A DESTEK

Yılmaz Erdoğan'a sert tepki gösterenlerin yanısıra ünlü komedyene arka çıkanlar da oldu. Beşiktaşlı spor yazarı Kazım Kanat da bunlardan biriydi. Kanat, Erdoğan'ı kutlayarak şunları söyledi: "Yılmaz'ı cesurca eleştirdiği için tebrik ederim. Harika konuşmuş. Artık birileri çıkıp da spor yazarlarının kim olduğunu söylemeli.

ERDOĞAN: YANLIŞ ANLAŞILDIM

ATV'de Ali Kırca'nın canlı yayın konuğu olan Yılmaz Erdoğan, kendisine gösterilen sert tepkiler üzerine şunları söyledi: Benim çok sayıda futbolcu arkadaşım var ve futbolu bilen birisiyim. Yıllarca futbol oynadım. Ben hiç kimseye şahsen bir şey söylemedim. Ben evde sıcak ortamda oturup genç kariyerleri bitirmek isteyen abilerimi uyarmak için bu sözleri söyledim. Üslubum kabaysa özür dilerim.