BIST 9.900
DOLAR 34,10
EURO 38,09
ALTIN 2.875,03
HABER /  GÜNCEL

Gizli Hata 6 tutuklama

Antalya'da ''Gizli Hat'' adı verilen operasyonda, yakalanan 6 kişi tutuklandı

Abone ol

Antalya'da polis tarafından düzenlenen ve ''Gizli Hat'' adı verilen operasyonda, silahla yaralama, adam kaçırma, zorla senet imzalatma ve azmettirme olaylarına karıştıkları iddiasıyla gözaltına alınan bir çetenin 6 üyesi tutuklandı.

AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, yılbaşında bir döviz bürosunun kurşunlanması ve döviz bürosu sahibinin vekili Antalya Barosu avukatlarından Bahadır Kalaycı'nın tabancayla vurularak yaralanması, çeşitli yaralama ve kurşunlama, haraç toplama, zorla senet imzalattırma ve azmettirme gibi suçlara karıştıkları iddiasıyla, ''Gizli Hat'' adı verilen operasyonda gözaltına alınan çete üyeleriyle ilgili soruşturma tamamlandı.

Polisteki sorgularının ardından adliyeye sevk edilen Cihan Erol, Mustafa Kemal Peksoy, Romen uyruklu Lungu Mihamita, Niyazi Kara, Antalya Barosu'na kayıtlı avukat Güven Özata ile Antalya'da özel bir kolejin sahibinin oğlu Hüseyin Özkan, çıkarıldıkları nöbetçi mahkemece tutuklandı. Gözaltına alınan E.G. ise tutuksuz yargılanmak üzere savcılık tarafından serbest bırakıldı.