BIST 10.630
DOLAR 32,24
EURO 34,98
ALTIN 2.431,88
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Giresunspor Bahri Kaya'ya emanet

Bank Asya Ligi'nin Karadenizli ekiplerinden Giresunspor yoluna yeni teknik adamla devam edecek.

Abone ol

Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Giresunspor, Teknik Direktör Hüsnü Özkara'nın istifasının ardından Bahri Kaya ile anlaşmaya vardı.

Kulüp Başkanı Osman Çırak beraberinde bulunan Yönetim Kurulu üyeleri ve yeni teknik direktör Bahri Kaya ile anlaşmaya vardıklarını açıklayan basın toplantısı düzenledi. Başkan Çırak yaptığı açıklamada, "Son zamanlarda Giresunspor'un olumsuz gidişatı nedeniyle yönetim kurulu yeni bir kan değişikliği yapılmasına karar verdi. Bu doğrultuda Hüsnü Özkara hocayla yollarımızı ayırarak, daha önce Giresunspor'da görev yapmış Giresunspor'a şampiyonluk yaşatmış olan Bahri Kaya ile anlaşmaya vardık" dedi.

Ayrılığı değerlendirdi

Hüsnü Özkara ile yolların ayrılmasını da değerlendiren Çırak, "Hüsnü Özkara hocamız başarısını ispatlamış değerli bir hocamızdır. Ancak Giresunspor'un içerisinde bulunduğu bugünkü şartları nedeniyle ayrılma kararı almıştır. Futbolda yolların kesişmesi muhtemeldir. Bakarsınız yine bir gün Giresunspor'da görebiliriz. Ancak kendisine yeni spor hayatında başarılar dilemekteyiz" diye konuştu.

Camiayı tanıyor

Giresunspor'un anlaşmaya vardığı Teknik Direktör Bahri Kaya ise Giresunspor camiasını çok iyi tanıdığını hatırlatarak "Bu benim Giresunspor'a ikinci gelişim. Başkan Osman Çırak'la ise üçüncü kez bir araya gelişim. Bank Asya Ligi'ni takip eden bir teknik adam olarak Giresunspor yeri bulunduğu nokta değil. Ancak yeni bir takım kuruldu ve bu yeni takımın uyum sorunu bulunuyor. Temennimiz Giresunspor'u bulunduğu bu durumdan yukarılara doğru çıkarabilmektir" şeklinde konuştu.