BIST 9.548
DOLAR 32,49
EURO 34,54
ALTIN 2.497,56
GÜNCEL

Giresun’da sıcak temas: PKK'ya ağır darbe!

GİRESUN’un Güce ilçesi kırsalında güvenlik güçleri ile PKK’lı teröristler arasında çatışma çıktı. Çatışmada, Karadeniz yapılanması sorumluları 'Sorej' kod adlı Barış Coşkun ve 'Bahoz' kod adlı Hıdır Doğru adlı teröristler etkisiz hale getirildi.

GİRESUN’un Güce ilçesinde önceki gün iftar saatinde taciz ateşi sonrası başlayan takip sonucu bugün terör örgütü üyeleri ile yeniden sıcak temas sağlandı. Yaşanan sıcak temasta 2 terörist etkisiz hale getirildi.

Alınan bilgiye göre, Güce ilçesine bağlı Şabankale Şehitliği mevkiinde sağlanan sıcak temas sonrası 2 PKK’lı etkisiz hale getirildi.

Bölgede muhtemel terör örgütü üyelerinin bulunmasına yönelik operasyonların sürdüğü öğrenilirken, silah sesleri ilçe merkezine yakın noktalardan da duyuldu.

KİMLİKLERİ BELLİ OLDU

Giresun’un Güce ilçesinde etkisiz hale getirilen PKK’lı iki teröristin son 4 günde birçok kez fotokapan’a yakalandığı ve JÖAK, JÖH ile PÖH ekiplerinin aralıksız sürdürdüğü operasyonlar sonucu bugün yeniden orman içinde sağlanan sıcak temas sonrası etkisiz hale getirildiği bilgisine ulaşıldı.

Etkisiz hale getirilen PKK’lıların kim oldukları da ortaya çıktı. Öldürülen PKK’lıların Karadeniz yapılanması sorumluları 'Sorej' kod adlı Barış Coşkun ve 'Bahoz' kod adlı Hıdır Doğru adlı teröristler olduğu öğrenildi.

Öte yandan JÖAK, JÖH ve PÖH timlerinin son bir haftada bölgede operasyonlarının sürdürdüğü, öldürülen PKK’lılardan bir tanesinin en son 27 Mayıs günü Güce ilçesi kırsalında fotokapana yakalandığı belirlendi.

Sitene Ekle
Etiketler