BIST 9.008
DOLAR 32,33
EURO 35,04
ALTIN 2.280,65
HABER /  GÜNCEL

Giresun hava durumu okullar tatil mi?

GİRESUN için hava durumu raporu kar alarmı verdi. Giresun'daki kar yağışı nedeniyle Merkezdeki köy okulları ile Dereli ve Çanakçı ilçelerinde eğitime yarın ara verildiği bildirildi.

Abone ol

GİRESUN'daki kar yağışı nedeniyle Merkezdeki köy okulları ile Dereli ve Çanakçı ilçelerinde eğitime yarın ara verildiği bildirildi.

İl Milli Eğitim Müdürü Necati Akkurt, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kentin yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışı nedeniyle merkezdeki köy okullarında yarın eğitime ara verildiğini söyledi.

Merkez ilçedeki okullara taşımalı sistemle gelen öğrencilerin izinli sayılacağını ifade eden Akkurt, "Şehir merkezindeki okullarda ise eğitim devam edecek. Şu anda kent merkezinde kar yağışı etkili değil" dedi.

Akkurt, Giresun'un ilçelerinde ise eğitime ara verilip verilmeyeceğine kaymakamlıkların karar vereceği dile getirerek, Dereli ve Çanakçı ilçelerinde eğitime yarın ara verildiğini kaydetti.

GİRESUN'DA HAVA DURUMU

GÜN GÜN HAVA DURUMU VE KAR ALARMI

Meteorolojinin sitesinden yayınladığı kar yağışı alarmına göre hava sıcaklığı 8 ile 15 derece arasında düşecek. Kar yağışı İstanbul, Ankara, Bursa, Kocaeli, Sakarya, Balıkesir, Kütahya, Eskişehir, Konya ve Kayseri başta olmak üzere yurdun bir çok kesiminde hayatı felç edecek. Gün gün kar yağışı hava durumu raporu şu şekilde;

29.12.2015 SALI GÜNÜ HAVA DURUMU ; Marmara'nın doğusu ve Batı Karadeniz kıyılarının yağmurlu, akşam saatlerinden sonra Batı Karadeniz'in iç kesimlerinin karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

30.12.2015 ÇARŞAMBA GÜNÜ HAVA DURUMU : Ülkemizin kuzey iç ve doğu kesimlerinde görülmesi beklenen kar yağışlarının; Marmara'nın doğusu ile Karadeniz kıyılarında kuvvetli ve yer yer yoğun olacağı tahmin edilmektedir.

31.12.2015 PERŞEMBE HAVA DURUMU ; Kuzey iç ve doğu kesimlerde görülmesi beklenen kar yağışlarının; İstanbul, Kocaeli, Sakarya, Yalova ve Balıkesir'in kuzeyi ile Doğu Anadolu'nun güneydoğusunda yer yer yoğun olacağı tahmin edilmektedir.

01.01.2016 CUMA GÜNÜ HAVA DURUMU ; Marmara'nın doğusu, Karadeniz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu, İç Anadolu'nun güney ve doğusu ile Akdeniz bölgesinde görülmesi beklenen yağışların; İstanbul başta olmak üzere Marmara'nın doğusu, Orta ve Doğu Karadeniz, İç Anadolu'nun doğusu, Doğu Akdeniz'in iç kesimleri Doğu Anadolu ile Güneydoğu Anadolu'nun kuzey ve doğusunda kuvvetli ve yer yer yoğun kar yağışı şeklinde olacağı tahmin edilmektedir.

02.01.2016 CUMARTESİ HAVA DURUMU ; Yağışlı sistemin Marmara'nın doğusu, Karadeniz, İç Anadolu'nun doğusu, Doğu Anadolu ile Güneydoğu Anadolu'nun doğusunda etkili olduktan sonra yurdumuzu terk edeceği tahmin edilmektedir.