BIST 10.270
DOLAR 32,37
EURO 34,79
ALTIN 2.394,63
HABER /  GÜNCEL

Gezi Parkı'nda ceset bulundu! SON DAKİKA

Taksim Gezi Parkı’nda bir erkeğe ait ceset bulundu. Adının Tuğrul Tunalı olduğu öğrenilen kişinin ölüm nedeni henüz belli değil.

Abone ol

TAKSİM Gezi Parkı'nda öğlen saatlerinde bulunan erkek cesedi polisi harekete geçirdi. Ceset 27 yaşında bir gence ait çıktı.

Polis, ölüm nedeni henüz belirlenemeyen Tuğrul T.'nin vücudunda hiçbir darp izine rastlanmadığını bildirdi.

SAVCI BEKLENİYOR 

Gezi Parkı'nda yerde yatan bir kişiyi gören çevredeki vatandaşlar, durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen 112 ekipleri yaptıkları ilk müdahalede şahsın öldüğünü belirledi. 

020620141409222197726_2.jpg
Yapılan incelemede ölen şahsın İstanbul doğumlu Tuğrul Tunalı (27) olduğu anlaşıldı. Bunun üzerine olay yeri inceleme ekipleri çağrıldı. Olay yeri inceleme ekipleri cesedin etrafına şerit çekerek çalışmalara başladı. Paravan getiren ekipler, cesedin etrafını kapatarak çalışmalarını sürdürdü.

Bir süre sonra olay yerine gelen cumhuriyet savcısı da incelemeye katıldı. Turnalı'nın bedeninde herhangi bir darp izi ve yaralanmaya rastlanılmadığı öğrenildi. Turnalı'nın cesedi, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.

EPİLEPSİ KRİZİ GEÇİRDİ

Bir süre sonra olay yerine gelen cumhuriyet savcısı da incelemeye katıldı. Turnalı'nın bedeninde herhangi bir darp izi ve yaralanmaya rastlanılmadığı öğrenildi. Turnalı'nın ilk belirlemelere göre epilepsi krizi geçirdiği, dilinin boğazına kaçması soncu hayatını kaybettiği belirlendi. Turnalı'nın cesedi, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.