BIST 9.645
DOLAR 32,60
EURO 34,80
ALTIN 2.410,13
HABER /  GÜNCEL

Genelkurmay Başkanı’nın acı günü

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel’ın vefat eden kayınpederi Mehmet Özkarahan, son yolculuğuna uğurlandı. <br/>Genelkurmay Başkanı Or...

Abone ol

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel’ın vefat eden kayınpederi Mehmet Özkarahan, son yolculuğuna uğurlandı.
Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel’in kayınpederi Mehmet Özkarahan (86), Özel Avcılar Hospital’da solunum ve kalp yetmezliği sonucu hayatını kaybetti. Özkarahan için Bahçeşihir Camii’nde ikindi namazına müteakip cenaze töreni düzenlendi. Törene Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel, İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, İstanbul Emniyet Müdürü Selami Altınok, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Orgeneral Kurmay 2. Başkanı Yaşar Güler, eski Kuvvet Komutanı Hayri Kıvrıkoğlu, eski Deniz Kuvvetleri Komutanı Emin Murat Bilgel, Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, İstanbul’da görev yapan amiraller ve generaller katıldı.
Törende Orgeneral Necdet Özel, kayınpederi Özkarahan’ın çocukları Cemal Özkarahan, Kemal Karahan ve eşi Kamuran Özel ile birlikte taziyeleri kabul etti. Necdet ve Kamuran Özel’in kızları Tuğba Özel Kızıl ve eşi Yusuf Kızıl, çocuklarıyla birlikte cenazede annelerini yalnız bırakmadı. Cenazeye Cumhurbaşkanlığı tarafından da çelenk gönderildiği görüldü.
Törene katılanlardan son kez helallik alındıktan sonra Mehmet Özkarahan’ın cenazesi başında dualar okundu. Özkarahan’ın cenazesi, kılınan cenaze namazının ardından toprağa verilmek üzere Hadımköy Gülhane Mezarlığı’na götürüldü.
(İHA)