BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  SPOR

Gençleri Bülent Korkmaz yaktı

Gençlerbirliği düşme hattında, Cavcav endişeli. Takımı bu hale kim getirdi? Bülent Korkmaz hakkında öyle sözler söyledi ki...

Abone ol Süper Lig'de düşme hattında bulunan Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav, tüm faturayı Bülent Korkmaz'a çıkardı.

Korkmaz'ın takımı bu hale getirdiğini belirten Cavcav, "Kendisinin tek suçunun zamınında onu kovmamak" olduğunu söyledi. Cavcav, Bülent Korkmaz'ı makam sahibi olunca mütevazilikten uzaklaştığı imasında bulundu.

İşte Cavcav'ın Korkmaz hakkında söyledikleri;

"Ligde düştüğümüz durumun parayla ilgisi olmadığını üstüne basa basa söylüyoruz. Teknik adam değişikliklerinde çok büyük yanlışlıklar yaptık. Bunların içinde en büyük yanlışımız Türkiye Liglerini iyi bilen 2 yıl evvel de teknik direktörümüz Mesut Bakkal'ın yardımcılığını yapmış ve çok başarılı olmuş bir Bülent Korkmaz'ı göreve getirdik. Ancak bana göre bazı insanlar rütbeleri büyüdüğü zaman daha mütevazi olması lazım. Fakat burada üzülerek ifade ediyorum. Bir de Bülent Korkmaz'ın diploması ile çalıştığı Mehmet Kulaksızoğlu Gençlerbirliği'nin bu duruma düşmesine neden oldu."

FUTBOLCULARI OYNATMADI
"8 tane futbolcumuzu, Bülent Korkmaz ve Mehmet Kulaksızoğlu'nun oynatmam demeleriyle göndermek mecburiyetinde kaldık. Bunların içerisinde Nic Carle diye bir oyuncumuz vardı. Bu oyuncumuzu Avusturalya Milli takımının değişmez futbolcusu idi ve 800 bin Euro'ya kulübümüze mal olmuştu. Bu oyuncuyu sayın Bülent Korkmaz beyefendi, oynatmam demesi suretiyle 384 bin Euro'ya satmak mecburiyetinde kaldık. Bu futbolcu şu anda İngiltere premier Ligi'nde her hafta ilk 11'de oynuyor ve haftanın karmasına giriyor. "

KOVMADIM, SUÇLUYUM

"Benim o anda sayın Bülent Korkmaz ve sayın Kulaksızoğlu'nun işine derhal son vermem gerekiyordu. Ben orada kendimi fevkalade suçlu hissediyorum. Bu arkadaşların işine son vermeyerek, Gençlerbirliği'ne de en büyük kötülüğü yapan da başkan olarak ben olduğumu düşünüyorum ve takımın bu duruma düşmesinde de sporculardan çok kendimi suçlu buluyorum."

ÇIKMADIK CANDAN UMUT KESİLMEZ
''Biz şu anda koma halindeyiz. Bu komadan çıkmanın yollarını arıyoruz. Bu komadan çıkmak için de Trabzonspor maçı başta olmak üzere kalan 4 maçımız bizim için de çok önem arz ediyor.''