BIST 10.209
DOLAR 32,40
EURO 34,80
ALTIN 2.402,27
HABER /  DÜNYA

Gençlerbirliği bulunduğu konumu hak etmiyor

Gençlerbirliği’nin Romen futbolcusu Bogdan Stancu, kendisi için Dünya Kupası’na gidememenin hayal kırıklığı olduğunu söyledi. <br/>Antalya’n...

Abone ol

Gençlerbirliği’nin Romen futbolcusu Bogdan Stancu, kendisi için Dünya Kupası’na gidememenin hayal kırıklığı olduğunu söyledi.
Antalya’nın Serik İlçesi Belek Beldesi’nde ikinci yarı hazırlıklarını sürdüren Gençlerbirliği’nin golcü futbolcusu Bogdan Stancu İHA’ya özel açıklamalarda bulundu.
Spor Toto Süper Lig’in ilk yarısının kendileri açısından ne iyi ne de kötü geçtiğini belirten Stancu, “İlk yarıda hatalarımız oldu. Hatalarımızı ilk yarının sonuna doğru telafi etmesini bildik. İkinci yarıya daha iyi hazırlanmak için buraya geldik. Gençlerbirliği şu anda 11. sırada. Bulunduğu yeri hak etmiyor. Hedeflerimiz var. Bu hedefler doğrultusunda çalışacağız. İlk 7’nin içine girmek istiyoruz. Çalışarak bunu başaracağız” dedi.

“PERFORMANSIMI ARTTIRMAK İÇİN ÇALIŞIYORUM”
İlk yarıda attığı goller ve performansı ile ilgili soruya ise Romen futbolcu, "Her futbolcu, kendi performansını geliştirmek için çalışır. Ben de kendi performansımı daha yukarı çekmek için çalışıyorum. Takımıma bireysel olarak katkı sağlayamaya çalışıyorum. Takımım için elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağım” diye konuştu.

“DÜNYA KUPASINA GİDEMEDİĞİMİZ İÇİN ÜZÜLDÜM”
Romanya Milli Takımı’nın Dünya Kupası’na gidememesi hakkındaki soruya ise Stancu, kendisi için hayal kırıklığı olduğunu belirterek, “Dünya Kupası’na gidemediğimiz için çok üzüldüm. Futbolda da böyle şeyler oluyor. Artık kafamızı kaldırıp bulunduğumuz kulübe hizmet etmek zorundayız” dedi.
(İHA)