BIST 10.636
DOLAR 32,21
EURO 35,06
ALTIN 2.494,20
HABER /  POLİTİKA  /  CHP

Genç'in bu sözleri Baykal'ı kızdıracak!

CHP'li Hüseyin Aygün'ün, PKK tarafından kaçırıldıktan sonra serbest bırakılmasının yankıları hala devam ederken Kamer Genç'in bu sözleri gündem yaratacak

Abone ol

CHP Tunceli Milletvekili Hüseyin Aygün'ün PKK tarafından kaçırıldıktan sonra serbest bırakılması gün boyu Türkiye'nin gündemindeki konu oldu, Aygün'ün serbest bırakılması ardından gündeme gelen tartışmalar Ülke TV'de ekrana gelen Sıra Dışı programında masaya yatırıldı.

'DAĞDAKİ GENÇ ARKADAŞLAR' ELEŞTİRİLERİNE SERT TEPKİ

Ülke TV'de ekrana gelen Sıra Dışı programına canlı olarak bağlanan CHP Tunceli Milletvekili Kamer Genç, Hüseyin Aygün'ün PKK'lılardan "Dağdaki genç arkadaşlar" diye bahsetmesine yönelik tepkilere sert çıktı.

DENİZ BAYKAL'IN YOLUNU KESSİNLER DE GÖRELİM

Deniz Baykal ve bazı CHP'lilerin de Hüseyin Aygün'ün açıklamalarına tepki gösterdiğinin hatırlatılması üzerine Kamer Genç, "Baykal ve bazı arkadaşların yolunu silahlı adamlar kessinler de görelim nasıl konuşuyorlar" dedi.

SAVCI SAYAN DA YAYINA BAĞLANDI

Kamer Genç'in bu sözleri üzerine canlı yayına bağlanan CHP'li Savcı Sayan, Genç'in açıklamalarına tepki gösterdi, Savcı Sayan, "Ne yani, bundan sonra aramızda konuşurken herkese inşallah senin de yolunu keserler gibi temennilerde mi bulunacağız" dedi.