BIST 10.282
DOLAR 32,28
EURO 34,83
ALTIN 2.416,85
HABER /  DÜNYA

Gemide seremoni

Samsun’da, FİBA Avrupa Ümit Kızlar Şampiyonası açılış seremonisi düzenlendi. <br/>Samsunum 1 gemisinde düzenlenen seremoniye Samsun Valisi H...

Abone ol

Samsun’da, FİBA Avrupa Ümit Kızlar Şampiyonası açılış seremonisi düzenlendi.
Samsunum 1 gemisinde düzenlenen seremoniye Samsun Valisi Hüseyin Aksoy, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Kerami Gürbüz, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Güven Özyurt, Gençlik Hizmetleri İlkadım İlçe Spor Müdürü Murat Turan, FİBA Avrupa U-20 Ümit Kızlar Basketbol Organizasyon Sorumlusu Antonio Ugrinov, TBF Operasyonlar Direktörü Emin Balcı ve şampiyonaya katılan ülkelerin yetkilileri katıldı.
Seremonide ilk olarak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’ne ait halk dansların oyunlarını sergiledi. Halk dansları oyunundan sonra TBF Operasyonlar Direktörü Emin Balcı ve Vali Hüseyin Aksoy, şampiyonada mücadele edecek olan sporculara ve antrenörlerine başarılar dilerken, FİBA Avrupa U-20 Ümit Kızlar Basketbol Organizasyon Sorumlusu Antonio Ugrinov ise ilk defa böyle bir seremoninin gemide yapıldığını söyledi.
Konuşmaların ardından FİBA Avrupa U-20 Ümit Kızlar Basketbol Organizasyon Sorumlusu Antonio Ugrinov, Vali Aksoy’a hediye takdim etti.
(İHA)