BIST 9.089
DOLAR 32,38
EURO 35,03
ALTIN 2.325,93
HABER /  MEDYA

Gelinim Mutfakta Burcu kimdir kaynanası Nurten hanım nereli

Gelinim Mutfakta yarışmacıları arasında bulunan Burcu Sobay ile kaynanası Nurten Sobay ilgi çekiyor. Peki Gelinim Mutfakta Burcu kimdir? İşte Gelinim Mutfakta'ya 24. hafta dahil olan yeni yarışmacılar...

Abone ol

Her hafta cuma günü bir yarışmacının elendiği Gelinim Mutfakta'ya her pazartesi yeni yarışmacılar katılıyor. Peki 24. hafta Gelinim Mutfakta'ya dahil olan Burcu ile kaynanası Nurten hanım kimdir? Gelin hep beraber yeni yarışmacıları tanıyalım:

Gelinim Mutfakta Burcu Sobay kimdir? Burcu Sobay, İzmir doğumlu, 9 yıllık evli ve 3,5 yaşında bir kızı var. Sakin yapısıyla dikkat çeken yarışmacı şimdilik hiç bir tartışmaya katılmıyor. Kaynanası Nurten Sobay ise İzmir doğumlu. 

Programın sunucusu Fatih Ürek, 'İkiniz arasında kim daha güzel yemek yapıyor?' diye sordu. Kaynana Nurten hanım ise 'benim gelinim daha güzel yemek yapıyor diyerek' kendi gelinin övdü. 

Gelinim Mutftakta Ayşenur kimdir Ezgi'yle fena tartıştı

Formatta Dikkat Çeken Değişiklik: Öte yandan yarışma programında bayram tatili için verilen aranın ardından küçük bir format değişikliğine gidildi. Artık günün birincisi olan geline de çeyrek altın verilecek. 

Geçen Hafta Kim Elendi?: Gelinim Mutfakta’nın 18 Ağustos Cuma tarihli bölümünde 2 ekip birden yarışmaya veda etmişti. Yarışmada günün sonuncusu 8 puanla Özlem, birincisi ise 12 puanla Betül olmuştu. Hafta boyunca en az puanı toplayan Betül ve kayınvalidesi yarışmaya veda etmişti. Haftanın birincisi ise 69 puanla Ezgi olmuştu.  Ancak yarışmada bu kez iki veda birden yaşanmış, Nurten Hanım ailevi nedenlerden dolayı ayrılma kararı aldığını söylemişti.