BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  MEDYA

Gelinim Mutfakta 31 Ağustos kim elendi 5 altın bileziğin sahibi kim

Gelinim Mutfakta'da 24. haftanın final günü tamamlandı. Bugün yani 31 Ağustos Cuma günü saat 12:15'te ekrana gelen bölümde kim elendi ve 5 altın bileziğin sahibi kim sorularının yanıtı da belli oldu. İşte Gelinim Mutfakta'da haftanın finalinde yaşananlar...

Abone ol

Kanal D'nin sevilen yarışması Gelinim Mutfakta'da 24. haftanın final günü geldi çattı. Birbirinden maharetli dört gelin, hafta başından beri en iyi yemeği yapıp kaynanaların beğenisine sundu. Haftanın finaline Ezgi 51 puanla birincilikle girerken, Burcu 47, Ayşenur 46, Emine ise 38 puan toplayabildi. 

Haftanın son gününde ise gelinler en güzel çikolata vişne soslu keki yapmak için ter döktüler. Kaynanaların kekleri tadıp puanlarını vermeleriyle birlikte de günün ve haftanın kazananı belli oldu. 

31 Ağustos Günün Kazananı Kim? Programın son bölümünde sunucu Fatih Ürek, gelinlerin puanlarını açıkladı. Burcu 6 puanla günün en düşük puanını alan gelin olurken, 14 puan toplayan Ayşenur ise günü birincilikle tamamlayıp çeyrek altını almaya hak kazandı. Öte yandan Emine 13, Ezgi ise 12 puan toplayabildi. 

Haftanın Kazananı ve Eleneni: Gelinlerin tüm hafta boyunca aldıkları puanların toplanmasının ardından çıkan sonuçlar şöyle;

  1. Ezgi: 63
  2. Ayşenur: 60
  3. Burcu: 53
  4. Emine: 51

Bu sonuçlara göre 63 puanla Ezgi haftanın kazananı olup 5 altın bileziği koluna takarken, 51 puan toplayabilen Emine ise yarışmaya veda eden isim oldu. 

Geçen Hafta Kim Elenmişti? Gelinim Mutfakta’nın 18 Ağustos Cuma tarihli bölümünde 2 ekip birden yarışmaya veda etmişti. Yarışmada günün sonuncusu 8 puanla Özlem, birincisi ise 12 puanla Betül olmuştu. Hafta boyunca en az puanı toplayan Betül ve kayınvalidesi yarışmaya veda etmişti. Haftanın birincisi ise 69 puanla Ezgi olmuştu.  Ancak yarışmada bu kez iki veda birden yaşanmış, Nurten Hanım ailevi nedenlerden dolayı ayrılma kararı aldığını söylemişti. 

Gelinim Mutfak'ta Ayşenur kimdir haftanın finalinde gergin anlar 

Gelinim Mutfakta Emine kimdir Ayşenur'la fena tartıştı