BIST 10.248
DOLAR 32,26
EURO 34,71
ALTIN 2.404,56
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Gebze'de sosyal belediyecilik başlıyor

Köşker, "Artık asfalt yerine sinema, yaz etkinliği, eğitim gibi konuları konuşuyoruz. Sosyal belediyecilik dönemi resmen başlıyor" dedi.

Abone ol

Gebze'yi karış karış dolaşıp çalmadık kapı bırakmadıklarını söyleyen Köşker, sabah saat 04.00 sıralarında Köşklü Çeşme Mahallesi'ndeydi.

Sabah namazını mahalledeki cami cemaati ile birlikte kılan Köşker, mahallenin ileri gelenleri ile sohbet etti. Namaz sonrası mahalle sakinlerine kahvaltı ısmarlayan Köşker, vatandaşların sıkıntılarını tek tek dinledi. Programa Gebze Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Kısbet, başkan danışmanı Şakir Bitmez, belediye meclis üyeleri, AK Partili yöneticiler ve daire müdürleri katıldı. Sohbet havasında geçen kahvaltına söz alan vatandaşlar talep ve görüşlerini bizzat Başkan Köşker'e iletme fırsatı buldu.

Yol yapma, asfalt atma, park bahçe yapma gibi çalışmaların belediyenin asli görevi olduğunu belirten başkan Köşker, "Bir sene içinde doğalgaz gitmeyen ara mahalle kalmaz. Doğalgaz firması ile yaptığımız görüşmeler neticesinde 2 olan ekip sayısını 6'ya çıkartırdık. Diğer alt yapı çalışmalarımız büyük ölçüde bitti. Asfaltlarımız zaten alt yapısı biten yerlerde atılıyor. Gebze'de ayağını çamura basan vatandaşımız kalmadı. Zaten artık hizmetlerimizin yönünü de değiştirdik. Yaptığı park-bahçe veya attığı asfaltla övünen bir belediye olmak istemiyoruz. Yaz sinema gecelerimiz başlıyor. İnsanlarımız ay ışığında vizyondaki filmleri izleyecek. Güzel bir sünnet şöleni ile güreş etkinlikleri yaptık. Spor okullarımız bu sene çok harika oldu. Gençlerimiz hem kitap okuyup ders çalışıyor, hem de eğitim alıyor" dedi.

Köşker, "Seçimden önce de konuşmuştuk. Bir çoğunuz belediye başkanına ulaşılmadığını söylüyordu. Ama seçimden sonra daha çok buluşup, daha çok görüşür olduk. Hemen hemen haftada birkaç kez mahallenize geliyorum. Muhtarım ve partimizin mahalle başkanıyla sürekli iletişim halindeyim. Bir çoğunuzda cep telefonum var. Belediyeye gelen çayımı kahvemi içiyor. Sizinle olan bu güzel iletişim sayesinde mahallemize önemli hizmetler yaptık. Bir çok eksiği güzel iletişim sayesinde giderdik. İşte dün olduğu gibi bugünde karşınızdayım. Allah bu güzellikleri bozmasın" dedi.