BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  GÜNCEL

Gaziantep'te turistlere büyük kolaylık!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, tarih, turistik, kültür ve müzeler kenti Gaziantep’te turistlerin ihtiyaçlarını karşılamak için “Turizm Danışma Noktası” kuruyor.

Abone ol

GAZİANTEP 'te Kültür Yolu üzerinde binası tamamlanan ve yakın zamanda açılışı yapılacak danışma merkeziyle, kentle direkt iletişimin kurulabilmesi ve kültürel hizmetlere erişimin en pratik şekilde karşılanması hedefleniyor.

Turistlerin tüm ihtiyaçlarına modern çözümler sunacak bir yapıda tasarlanan danışma noktasında, ayrıca, acil yardım telefonu, internet erişimi, şarj üniteleri, ortak atm ve kentin önemli noktalarının gösterileceği dokunmatik bilgi ekranı yer alıyor.

gaziantepte-turistlere-büyük-kolaylik.jpg

gaziantepte-turistlere-büyük-kolaylik!-.jpg

TURİSTLERE YARDIMCI DANIŞMAN

Öte yandan ziyaretçilerin gezi güzergahlarını belirleyecek büyük kent haritaları ve şehir etkinliklerinin duyurulacağı alanların da yapıldığı danışma merkezinde, ayrıca turistlere birebir yardımcı olacak danışman görevli bulunacak.

gaziantepte-turistlere-büyük-kolaylik!-.20150825172826.jpg

BAĞIMSIZ BİLGİ İSTASYONLARI

Bu arada merkezde broşür üniteleri ve bilgi ekranlarıyla bütünlüklü tasarlanan Bağımsız Bilgi İstasyonları da yer alacak. Taşınabilir kompakt yapıdaki bilgi istasyonlarının, ilerleyen zamanlarda kentin farklı noktalarında yer alması ve bilginin her bölgeye ulaştırılması planlanıyor.

gaziantepte-turistlere-büyük-kolaylik!-.20150825172911.jpg