BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

Gazeteci Yavuz Oğhan İnternethaber'de

İnternethaber ailesine yeni bir soluk daha... Medya camiasının yakından tanıdığı Yavuz Oğhan artık İnternethaber'de...

Abone ol

İNTERNETHABER / Gazeteci-yazar Yavuz Oğhan bugünden itibaren İnternethaber'de yazmaya başladı. İnternethaber'in yazar ailesine katılan Oğhan, ilginç ve farklı yorumlarıyla sitemize renk katacak.

Daha önce, CNN Türk Haber Koordinatörü olan Yavuz Oğhan, şimdi İnternethaber'in farklı bir sesi olacak.

Siyaseti iyi okuyan bir gazeteci olarak bilinen Oğhan'a İnternethaber.com ailesi olarak 'hoş geldin' diyoruz..

Yavuz Oğhan'ın İnternethaber'deki ilk yazısını okumak için TIKLAYIN!..

YAVUZ OĞHAN KİMDİR?

1993 yılında ATV'de "gece muhabiri" olarak göreve başladı. Tayfun Talipoğlu ile o dönem Türkiye'nin yakından takip ettiği ATV Kahvaltı haberlerinde yer aldı.

İngiltere'de dil eğitimi programına katıldıktan sonra binlerce kişinin hayatını kaybettiği Marmara Depremi'nde BRT muhabiri olarak izledi.

1999 yılı sonu ATV Ankara Haber Müdürlüğü görevine getirildi, Eylül 2000 Star Televizyonunda Uğur Dündar'ın ekibinne dahil oldu. 2001'de CNN Türk Ankara Haber Müdürü olarak göreve başladı. 2007'de Ankara Temsilciliğine getirildi ve bu görevi iki yıl sürdürdü.

Başbakanlar Tansu Çiller, Mesut Yılmaz, Tayyip Erdoğan, Abdullah Gül'den TBMM Başkanı Köksal Toptan'a, bakanlar milletvekilleri, muhalefet liderlerine kadar pekçok siyasiyle gündem yaratan röportajlar yaptı.

Mehmet Ali Birand'ın Genel Yayın Yönetmenliği ile birlikte 2009 Ocak ayında CNN Türk Haber Koordinatörlüğü görevine getirildi. Erhan Karadağ ile birlikte haftalık Yedi/24 programını hazırlayıp sundu. Hafta içi her gün CNN TÜRK'te ekrana gelen Haber Toplantısı'nı yönetti...

Yavuz Oğhan'ın (17) Kardelen adında bir kızı ve 8 yaşında Eren adında bir oğlu var.