BIST 10.209
DOLAR 32,35
EURO 34,80
ALTIN 2.395,22
HABER /  DÜNYA

GASPÇI AYAKKABISINDAN YAKALANDI

Şanlıurfa’da, küçük kız çocuklarını apartmanların köşelerinde sıkıştırarak küpesini gasp eden şahıs ayakkabısından teşhis edilerek yakalandı...

Abone ol

Şanlıurfa’da, küçük kız çocuklarını apartmanların köşelerinde sıkıştırarak küpesini gasp eden şahıs ayakkabısından teşhis edilerek yakalandı.
İddiaya göre, uyuşturucu madde bağımlısı S.D. (22), Yenişehir Mahallesinde 5 yaşındaki bir kız çocuğunu ve Akabe Mahallesi’nde 6 yaşındaki bir kız çocuğunu ’sana şeker alacağım’ diyerek kandırıp apartmanın köşesine sıkıştırdıktan sonra küpelerini çalıp ortadan kayboldu. Yaşanan olayın ardından ailelerine haber veren kız çocukları, küpelerinin çalındıklarını söyledi. Ailelerin polise haber vermesinin ardından Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından bir teknik ve fiziki takip gerçekleştirildi. Ekipler olay yerlerindeki güvenlik kameralarından yola çıkarak şahsın gerçekleştirdiği olaylarda aynı ayakkabıyı giydiğini tespit etti. Polis, S.D.’yi olayı gerçekleştirdiği anlarda giydiği ayakkabıdan teşhis ederek gözaltına aldı. Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü’nde ifadesi alınan S.D., gözaltına alındığı süre zarfında suçunu itiraf etti. S.D. verdiği ifadesinde olayları gerçekleştirdiğini, uyuşturucu madde bağımlısı olduğundan dolayı uyuşturucu alabilmek için bu suçları işlediğini itiraf etti. Daha önceden de aynı suçlardan 4-5 sabıkası bulunan S.D., Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesinden alınan sağlık raporunun ardından mahkemeye çıkarılmak üzere adliyeye sevk edildi.
(İHA)