BIST 10.557
DOLAR 32,20
EURO 35,09
ALTIN 2.425,49
HABER /  DÜNYA

GASP EDİLEN TELEFON, MÜTHİŞ TAKİP SONUCU BULUNDU

İstanbul Beyoğlu’nda saat 01.00 sıralarında 2 kişi tarafından gasp edilen cep telefonu, polisin inanılmaz takibi sonucu bulundu.<br/>Beyoğlu...

Abone ol

İstanbul Beyoğlu’nda saat 01.00 sıralarında 2 kişi tarafından gasp edilen cep telefonu, polisin inanılmaz takibi sonucu bulundu.
Beyoğlu’nda arkadaşını ziyarete giden Emir isimli gencin önünü kesen 2 kişi, gencin telefonunu alarak kaçtı. İhbarın polise ulaşması ile birlikte Beyoğlu sokaklarında hareketli dakikalar yaşandı. Sokak aralarını didik didik arayan ekipler, cep telefonunu GPS yardımı ile takibe aldı. Telefonun Piyalepaşa Mahallesi’nde hareket halinde olduğunu tesbit eden ekipler, bu mahallede yoğunlaştı. Resmi ve sivil ekipler, telefonu gasp eden kişilere ulaşmak için yaklaşık 1 saat mahalleyi didik didik aradı. En sonunda sinyalin geldiği sokakta bir otomobil durdurularak 2 kişi gözaltına alındı. Elleri kelepçelenen gençler, “Bir yanlış anlaşılma var. Ben polis dostuyum” derken, gençler, Emir isimli şahsa teşhis ettirildi. Emir, şahıslardan birini tanıdığını söylerken, sonra emin olamadığını söyledi. Telefonu GPS’ten takip eden Emir isimli gencin arkadaşı, telefonun bu sokakta olduğunu söylerken, otomobil ve sokak tekrar arandı. Ancak telefonun tekrar hareket etmesi üzerine polis, telefonu aradı. Telefona çıkan şahıs, polise telefonu getireceğini söyledi. Görüşme bittikten dakikalar sonra telefonun hareketinin devam etmesi üzerine polis tekrar harekete geçti.
Sokak aralarındaki koşuşturmaca tekrar başladı. Son olarak telefonun Havuzbaşı sokak içerisinde olduğu tesbit edildi. Sokak içerisinde aramaya devam eden ekipler, telefonunun sabitlenmesi üzerine telefonu aradı. Ve telefonun sesi otların arasından gelince ekipler, telefonu çikolata poşetine sarılı olarak buldu.
Telefonun sahibi genç, “Uzun aramalardan sonra bulduk. Mutluyum” dedi. Gözaltına alınan 2 kişi ile soyadını vermek istemeyen genç, polis merkezine götürüldü.
(İHA)