BIST 9.916
DOLAR 32,47
EURO 34,79
ALTIN 2.441,04
HABER /  EKONOMİ

Garanti Bankası personel alım başvuru ekranı 2016

Garanti Bankası bünyesindeki boş kontenjanlar için yeni personel alacak. Peki Garanti Bankası personel alımı için başvuru nasıl yapılacak, Garanti Bankası memur alma sınavı 2016 ne zaman yapılacak?

Abone ol

Garanti Bankası personel alım başvurusu için kritik süreç başlıyor. Garanti Bankası boş kontenjalar için personel alacağını ilanla duyurdu. Peki Garanti Bankası personel alım, başvuru şartları nedir, Garanti Bankası sınavı ne zaman yapılacak?

GARANTİ BANKASI PERSONEL ALIM BAŞVURU EKRANI-2016

Türkiye’de bankacılığı farklı bir boyuta taşıyan sürekli yeniliklerle müşterilerinin karşısına çıkan Garanti Bankası personel alımı yapacağını duyurdu. Geçtiğimiz yıl yüzlerce personel alımı yapan Garanti Bankası 2016 yılı içerisinde farklı zamanlarda ilanlar yayınlayarak personel alımı yapacaktır. Bankacılık sektöründe iş arayanların beklemekte olduğu Garanti Bankası personel alım ilanları yayınlandı.

Garanti Bankası personel alımı ilanları yılın belirli aralıkların da yapılmaktadır. Sitemiz özellikle Garanti Bankası gibi büyük şirketleri yakından takip edip verilen iş ilanlarını sizlerle günlük olarak paylaşmaktayız. Garanti Bankası tarafından yayınlanmış yaklaşık 25 civarında pozisyon için alım yapılacaktır.

İş ilanları internet üzerinden anlaşılan bir kaç kariyer sitesi tarafından yapılmaktadır. Siteler üzerinden verilen ilanlara başvuru yaparak cv oluşturmanız gerekmektedir. Peki Garanti Bankası hangi pozisyonlar için personel alımı yapacak birlikte inceleyelim.

♦ DIŞ TİCARET VE KREDİLER ASİSTANI,
♦ GİŞE ASİSTANI,
♦ ARŞİV VE İLETİŞİM ASİSTANI,
♦ MERKEZİ İNCELEME YETKİLİSİ,
♦ TELEFON BANKACILIĞI MÜŞTERİ TEMSİLCİSİ,
♦ SERMAYE YETERLİLİĞİ RAPORLAMA YÖNETMENİ.

Garanti Bankası personel alımları  yukarıda verilen pozisyonlar için yapılacaktır. Kariyer yapmak isteyen ve bankacılık sektöründe iş arayanlara iş imaknı sunan garanti bankasına iş başvurmak için alt kısımda verilen bağlantıyı kullanıp başvuru yapabilirler.