BIST 10.151
DOLAR 32,38
EURO 34,69
ALTIN 2.397,33
HABER /  GÜNCEL

Galatasaray'dan Fener'e büyük çalım!

Sarı kırmızılı ekip, geçtiğimiz sezon Fenerbahçe forması giyen ABD’li yıldız Diana Taurasi’yi renklerine bağladı.

Abone ol

Galatasaray Medical Park, büyük bir transfere imza attı. Galatasaray Medical Park Kadın Basketbol Takımı ABD'li Diana Taurasi ile anlaştı.

Geçtiğimiz sezon ortası sarı lacivertli ekipten olaylı bir biçimde ayrılan milli oyuncu, birçok basketbol otoritesi tarafından dünyanın en iyi bayan basketbolcusu olarak gösteriliyor.

Galatasaray Medical Park Bayan Basketbol Takımı, WNBA takımlarından Phoenix Mercury forması giyen ABD'li ünlü forvet Diana Taurasi ile kesin anlaşmaya vardığını duyurdu.

Kulüpten yapılan açıklamada, şutör guard ve kısa forvet pozisyonlarında oynayabilen 1.83 metre boyunda ve 29 yaşındaki Diana Taurasi ile anlaşma sağlandığı bildirilirken, oyuncun geçtiğimiz sezonun bir bölümünde Fenerbahçe'de oynadığı kaydedildi.

Basketbol Federasyonu Disiplin Kurulu, dopingli madde kullandığı gerekçisiyle ABD'li oyuncuya önce tedbir kararı koymuş, daha sonra da incelemeler sonucunda söz konusu tedbir kararı kaldırılmıştı.

Fenerbahçe yönetimi, kadın basketbolunun en büyük isimlerinden Diana Taurasi'yi, astronomik bir ücret talep etmesi nedeniyle, yeniden kadrosuna katmaktan vazgeçmişti.

TKBL'de sezonu, finalde Fenerbahçe'ye yenilerek tamamlayan sarı kırmızılar daha önce de, İspanyol guard/forvet Alba Torrens ve ABD'li uzun Tina Charles'ı renklerine bağlamıştı.