BIST 10.159
DOLAR 32,18
EURO 35,04
ALTIN 2.469,38
HABER /  GÜNCEL

Galatasaray'da yeni bir ayrılık sinyali

Galatasaray'ın 27 yaşındaki yıldızı sezon sonu takımdan ayrılmaya hazırlanıyor

Abone ol

Cimbom'un Arnavut yıldızı Lorik Cana, sezon sonunda Sarı-kırmızılı kulübe veda etmeye hazırlanıyor!..

Tarihinin en kötü sezonunu yaşayan Galatasaray'da, mücadeleci futboluyla taraftarın bu sezon alkışladığı ender isimlerden biri olan Lorik Cana, eski kulübü Marsilya'nın resmi internet sitesine açıklamalarda bulundu.

Sarı-kırmızılılar'ın sezon başında İngiltere Premier Lig ekibi Sunderland'dan transfer ettiği Arnavut yıldız, bu sezonun kendileri için son derece zor geçtiğini belirterek, "Her ne kadar sportif açıdan iyi sonuçlar alamasak da benim için önemli bir deneyim oldu" dedi.

27 yaşındaki futbolcu, ara transfer döneminden bu yana sürekli olarak isminin anıldığı Lazio'ya gidip gitmeyeceği sorusuna net bir cevap vermezken, haberde, Arnavut yıldızın yeni sezonda İtalya'da futbol oynamasına kesin gözüyle bakıldığı vurgulandı.

2005-09 yılları arasında forma giydiği Marsilya'da taraftarın sevgilisi haline gelen Lorik Cana, Fransız kulübüyle ilgili sorular üzerine ise şu ifadeleri kullandı: "Marsilya'yı unutmam imkansız. Bu kulüpte mükemmel yıllar geçirdim. Burada bir futbolcu ve bir insan olarak büyüdüm. Gelecekte bir gün mutlaka Marsilya'ya döneceğim. Benim ailem burada, ancak daha önce futbol adına daha birçok şey öğrenmek istiyorum."