BIST 10.192
DOLAR 32,26
EURO 34,78
ALTIN 2.398,73
HABER /  SPOR

Galatasarayda ipler gerildi

Benfica maçı sonrası bara giden Meira ve Lincoln'e verilen 'özel izin' futbolcuları çok kızdırdı.

Abone ol

Benfica maçı sonrası bara giden Meira ve Lincoln'e verilen 'özel izin' futbolcuları çok kızdırdı.

Oyuncular, kaptanlara gidip Benfica maçı sonrası bara giden ikiliye ayrıcalık tanınmasından şikâyetçi oldu. “Lincoln ile Meira’yı derbide oynatma” diyen yöneticiler de bu ikazı dinlemeyen Skibbe’ye çok kızdı.

G.SARAY’DA neler oluyor?

Cimbom’un havasını bir hayli soğutan aysbergin bir görünen bir de görünmeyen yüzü var. Görünen yüzler Benfica karşısında alınan zafer sonrasında Meira ve Lincoln’e ‘özel izin’ verilip barda sabahlamaları... Ve ardından gelen F.Bahçe hezimeti (4-1)... İki oyuncuya teknik direktör Skibbe ile Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin tarafından tanınan ayrıcalık, yönetici Haldun Üstünel’i bile kızdırmış ve takımı bir hayli gererek tartışmaları da beraberinde getirmişti...

CEZA ALDILAR

Sarı-kırmızılı yönetim, Meira ve Lincoln’ün özel izinle dışarı çıkmasına rağmen ikiliye 10’ar bin dolar para cezası verme kararı aldı. Bunlar yaralı Aslan’ın görünen yüzü... Fakat asıl görünmeyen ve yakında büyük bir patlamaya neden olması kaçınılmaz görünen büyük isyanlar da var...

‘BİZİM SUÇUMUZ NE?’

F.Bahçe yenilgisiyle morallerin bir hayli bozuk olduğu G.Saray’da futbolcular huzursuz. Nedeni ise Skibbe ve Adnan Sezgin tarafından Meira ve Lincoln’ün el üstünde tutulması... Kendi aralarında durum değerlendirmesi yapan futbolcular takım içinde bazılarına ayrıcalık gösterilmesinden rahatsız oldukları belirtip kaptanlar Ümit Karan ve Ayhan’a gittiler. Oyuncular “Biz izin yapamıyoruz ve izin de istemiyoruz ama birilerine farklı davranılıyor. Eşitlik bunun neresinde?” dediler.

İPLER GERİLİYOR

Takım kanadında bunlar yaşanırken yönetim ile Michael Skibbe arasında da ipler iyice gerildi. Yöneticilerin derbi öncesi Meira ve Lincoln olayından sonra Alman teknik adamla görüştüğü öğrenildi. Yönetim, iki futbolcunun derbide oynatılmamasını ve takım içindeki disiplinin gösterilmesini istedi. Alman teknik adam ise “Bu iki oyuncuya F.Bahçe maçında ihtiyacım var” diyerek yönetimin talebini geri çevirdi. Başkan Adnan Polat ve yöneticilerin de bu durumdan bir hayli rahatsız olduğu öğrenildi.