BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

Galatasaray'a var da bize yok mu?

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'a hediye ettiği kalemin arkasındaki diyalog ortaya çıktı.

Abone ol

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'a hediye ettiği kalemin arkasındaki diyalog ortaya çıktı. Meğer kalemi eline alan Aziz Yıldırım, espiriyi patlatmış!

Başbakan Erdoğan'ın Strasbourg'daki Avrupa Konseyi Parlementerler Meclisi Toplantısı esnasında Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış ile bir fotoğrafı basına yansımıştı.

"AZİZ YILDIRIM'A HEDİYE EDELİM"

AB renklerini temsil eden sarı-lacivert kurşun kalemi inceleyen Başbakan; Bakan Bağış'a "Bu kalemi Aziz Yıldırım'a hediye edelim" demişti ve o hafta oynanan Gaziantepspor maçını izlemeye giden Başmüzakereci Bağış da kurşun kalemi Aziz Yıldırım'a iletmişti.

GALATASARAY'A STAT ESPİRİSİ

Yıldırım önce teşekkür edip, Başbakan'dan randevu istendiğini; ziyaret gerçekleştiğinde kendisine de teşekkür edeceğini ilettikten sonra espriyi patlatmış:

"Galatasaray'a stat hediye ediyorsunuz bize kalem..."

Sohbete tanık olanlar bu diyalog üzerine, "Başkan kendine hediye edilen kurşun kalem söz konusu olsa bile 'F.Bahçe lehine ne yaparım diye fikir üretiyor' yorumunu yapmışlar.