BIST 10.471
DOLAR 32,77
EURO 35,09
ALTIN 2.457,99
HABER /  SPOR

Galatasaraya Altıntop geliyor

Galatasaray transfer için kolları sıvadı. Kesenin ağzını açtı. İşte alacağı 'Altıntop'

Abone ol

A Milli Takım’ın starı Halil Altıntop da ‘Aslan’ oluyor... Gelecek sezon hem Süper Lig, hem de Avrupa’da başarılı olacak bir kadro için düğmeye basan Galatasaray’ın çiçeği burnunda başkanı, Schalke’nin gözde oyuncusuyla el sıkıştı

MUTU "FİORENTİNA" DEDİ

Galatarasay'ın yeni başkanı Adnan Polat yeni sezonun bombalarını patlatmak üzere kolları sıvadı. Polat ilk olarak Rumenler’in ünlü starı Adrian Mutu’ya teklif götürdü. Sarı-Kırmızılılar Mutu’ya yıllık 3 milyon euro önerdiler ancak Rumen futbolcu kabul etmedi ve Fiorentina ile sözleşmesini 3 yıl daha uzattı. Bu gelişme üzerine Polat, Halil Altıntop’a yöneldi.

HALİL'E 1.1 MİLYON EURO

ESKİ başkan Özhan Canaydın’ın bir süre uğraşıp alamadığı bu oyuncuyu kafaya takan Polat, Altıntop’a reddedemeyecaği bir teklif götürdü. Schalke’den yılda 600 bin euro para alan Altıntop’a ilk yıl için 650 bin euro garanti para, maç başı da 10 bin euro önerildi. Yıllığı 1 milyon 100 bin euroya gelen Altıntop, Polat’ın bu teklifine prensipte ‘evet’ cevabını verdi.

ÖDEME PLANI BİLE HAZIR

Halil Altıntop’a önerilen ödeme planı ise şöyle: 650 bin euronun 250 bin eruosu peşin ödenecek. 200 bin euro 1 Kasım’da, 200 bin euro da 1 Mart tarihinde futbolcuya ödenecek. Altıntop’a iki yılı opsiyonlu olmak üzere 5 yıllık anlaşma paketi sunan yönetim, milli stara ikinci yıl için 700 bin euro, üçüncü yıl için de 750 bin euro garanti para önerisinde bulundu.

REHBERG İLE SIKI PAZARLIK

Halil'i bitiren yönetim şimdi Schalke ile masaya oturacak. Başkan Gerhard Rehberg ile Canaydın döneminden başlayan dostluğu da kullanan Polat, Schalke ile 2010 yılına kadar sözleşmesi bulunan Halil Altıntop’u 2 milyon euro bonservis bedeli ile almak istiyor. Rehberg’in dostu B.Çekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün de devreye sokulacak.

Kaynak: Star