BIST 10.269
DOLAR 32,27
EURO 34,83
ALTIN 2.434,12
HABER /  GÜNCEL

Galatasaray taraftarı zaferden bıkacak

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal'a göre Galatasaray 2012-2013 sezonunda altın dönemini yaşayacak.

Abone ol

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, taraftarların Avrupa’daki başarılardan bıkacağı, ‘artık yeter’ diyecekleri çok iyi bir takım yaratacağı iddiasında bulundu.

Başkan Ünal Aysal, Kanaltürk’teki Telegol programında birbirinden çarpıcı açıklamalar yaptı. İşte Aysal’ın birbirinden önemli mesajları...

* Galatasaray’a şu an için yüzde 75 hakimim. İki ay sonra yüzde 100 hakim olacağım.

* Ben görev var diye kulübe geldim. Ancak annemin tepkisi oldu! ‘Oğlum ben seni akıllı bilirdim’ diyor.

* Şike ve teşvik konusunda bizim duruşumuzda yumuşama yok. Fenerbahçe’nin ne olduğu değil, Türk futbolu bizi ilgilendiriyor. Kendi içimizde karar alamazsak, dış güçler alacak. İnşallah bizde şike olayları olmaz. Aziz Yıldırım’ın hapiste olmasına üzülüyorum.

* Yönetimde çatlak değil demokrasi var. Ben yöneticilerimin birbirleriyle tartışmasını isteyen bir başkanım.

* Galatasaray’ın paraya ihtiyacı yok. Benim parama ise asla. Galatasaray’ın planlamaya, yapılanmaya, yeni projelere ihtiyacı var. Kulübü düzlüğe çıkardığım anda bırakacağım.

* Devre arasında bir transfer mutlaka olacak. Türkiye ve Avrupa için iddialı bir kadro kuruyoruz. Sportif anlamda bütün branşlarda ve idari anlamda 2012-2013 sezonunda altın dönemimizi yaşayacağız. Benim amacım Avrupa’da başarıyı sağlamak.

* Söz verdiğim her şeyi yaparım. Taraftarların, Avrupa’daki başarılar sonrası ‘yeter’ diyecekleri ve bıkacakları bir takım yaratacağım.

* Fatih Terim sözleşmenin 1 yıl olmasını istedi. Sezon sonunda iki taraf vazgeçme hakkına sahip. Ancak hocamızın verdiği bütün kararların arkasındayız.