BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Galatasaray 'O'ndan vazgeçti

Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Ünal Aysal, transfer söylentilerine netlik kazandırdı

Abone ol

Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, futbol takımında sürekliliğin yakalanması için çaba sarf edildiğini söyledi.

Galatasaray Lisesi'nde gerçekleştirilen divan kurulu toplantınını ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan başkan Aysal, göreve geldiğinden itibaren süreklilik sevdalısı olduğunu ifade ettiğin vurgulayarak ''Geçici zaferlerden ziyade bizim sürekli bir başarı yakalamamız gerektiğini söylemiştim. Galatasaray, sürekliliği yakalamak için çalışmakta, şu veya bu takımı yenmek için değil. Mümkün olduğu kadar sahadan en iyi neticeleri alarak çıkmak için hareket etmekte. Takımımız bu yönde iyi bir ekip ve her geçen gün biraz daha kaynaşıyor. Tam birtakım olduklarını bugün söyleyebiliriz. Bence önümüzdeki Orduspor ve Manisaspor maçlarında da sürpriz yaşayacağımızı sanmıyorum.'' şeklinde konuştu. 

VAZGEÇİLDİ

Sezon başında talip oldukları ancak alamadıkları Atletico Madrid'in futbolcusu Reyes'in yeniden gündemlerine geldiğini ancak teknik direktör Fatih Terim'in isteği doğrultusunda vazgeçtiklerini bildiren Aysal, ''Transfer mümkündü ve hazırdı ama Fatih hocamızın yerli oyucuları değerlendirmek, takıma kazandırmak gibi bir önceliği var. Biz de buna destek veriyoruz'' dedi.

AYNI SIKINTILARI YAŞAMAYACAK

''Bizim dönemimizde Terim sıkıntı yaşamayacak.'' Ünal Aysal, teknik direktör Fatih Terim'i sezon başında tercih etmelerinin, uzun vadede daha iyi anlaşılacağını kaydederken, ''Çok tecrübeli bir hoca. Deneyimini sahaya da rahat aksettiren bir hoca. Sürekliliği var. Önemli olan bu. Fatih Hoca'nın bundan önceki dönemde kulüpte yaşadığı sıkıntıları, bizim dönemimizde kalitiyetle yaşamayacağını göreceksiniz. Çünkü ben kendisine bire bir bu desteği veriyorum. Bizim tüm yönetim kurulumuz da şartsız ve koşulsuz arkamda duruyorlar. Bu destekle Fatih Terim'in iyi neticeler alacağına inanıyorum.'' ifadelerini kullandı.