BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  SPOR  /  GALATASARAY

Galatasaray Liverpoollu yıldıza kancayı taktı

Forvet arayışlarına hızla devam eden Galatasaray takımı, aradığını Liverpool'da buldu. Sarı kırmızılılar Divock Origi için İngiliz ekibi ile temasa geçti.

Abone ol

Bafetimbi Gomis'in gidişinin ardından forvet hattına takviye yapamayan Sarı-kırmızılı ekibin, Liverpool'la 2020 yılına kadar sözleşmesi bulunan Divock Origi'yi kiralık olarak kadrosuna katmayı planladığı öğrenildi.

 ESPN'de yer alan habere göre, santrfor ihtiyacı bulunan ve Bafetimbi Gomis'i sattıktan sonra Eren Derdiyok'tan da istediği verimi alamayan Galatasaray, Belçikalı futbolcuyu gündemini aldı.

Bonservisi alınmayacak
Haberde, Origi'nin kiralanması adına ilk teklifin yapıldığı belirtilirken, FFP kıskacında olan Galatasaray'ın 23 yaşındaki oyuncunun bonservisini alamayacağı dile getirildi. Ayrıca haberde, Fatih Terim'in eldeki imkansızlıklar nedeniyle santrfor pozisyonunda Sinan Gümüş ve Henry Onyekuru'ya şans vermek zorunda kaldığı da yazıldı.

Genk altyapısında başlayan ve ardından Lille'e transfer olan Divock Origi, 2014 yılında Liverpool'a transfer olmuştu. Liverpool'da forma bulamaması nedeniyle Galatasaray'ın Origi'yi kiralama ihtimalinin yüksek olduğu belirtildi.