BIST 8.895
DOLAR 32,34
EURO 35,11
ALTIN 2.240,46
HABER /  GÜNCEL

Galatasaray kupa maçında Medical Park Antalyaspor'u yenemedi

Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası'nda Medical Park Antalyaspor ile karşı karşıya geldi.

Abone ol

Ziraat Türkiye Kupası B Grubu'ndaki son maçında Galatasaray, Medical Park Antalyaspor ile karşı karşıya geldi.  
 
Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanan maçta gol sesi çıkmadı, maç 0-0 berabere sonuçlandı. Teknik direktör Roberto Mancini'nin genç oyunculara şans verdiği maçta, sarı kırmızılılar Antalya'yı yenemeyince grubu lider olarak bitirme hedefini gerçekleştiremedi.


Antalyaspor, karşılaşmanın ardından puanını 12'ye yükseltti ve B Grubu'nu lider olarak tamamladı. Galatasaray ise 11 puanla grupta 2. sırada yer aldı. B Grubu'nda ilk iki sırayı paylaşan Antalyaspor ve G.Saray, Ziraat Türkiye Kupası'nda yarı finale adlarını yazdırdı.

Cimbom'un yarı finaldeki rakibi ise A Grubu'nu lider olarak tamamlayan Bursaspor oldu. Antalyaspor ise yarı finalde A Grubu'nun ikincisi Eskişehirspor ile karşılaşacak. 

GALATASARAY: 0 - MP ANTALYASPOR: 0

Stat: Atatürk Olimpiyat

Hakem: Suat Arslanboğa

Galatasaray: Aykut Erçetin, Emmanuel Eboue, Salih Dursun, Koray Günter, Emre Can Coşkun, Yekta Kurtuluş, Umut Gündoğan, Emre Çolak, Oğuzhan Kayar, Lucas Ontivero, Berk İsmail Ünsal

Medical Park Antalyaspor: Saso Fornezzi, Giray Kaçar, Koray Arslan, Musa Nizam, Joseph Boum, Köksal Yedek, Uğur İnceman, İbrahim Dağaşan, Isaac Promise, Semih Şentürk, Seddar Karaman

SPOR HABERLERİ İÇİN TIKLAYIN