BIST 8.718
DOLAR 32,33
EURO 35,17
ALTIN 2.240,78
HABER /  GÜNCEL

Galatasaray Antalyaspor maçının sonucu özeti ve puan durumu - 12 Şubat 2014

Ziraat Türkiye Kupası'nda Galatasaray ile MP Antalyaspor berabere kaldı.

Abone ol

Ziraat Türkiye Kupası B Grubu'nda liderlik maçına çıkan Galatasaray ile MP Antalyaspor, son hafta mücadelesinde yenişemedi. Grubu ikinci sırada tamamlayan Galatasaray yarı finalde Bursaspor'un rakibi oldu.

Süper Lig'de arka arkaya aldığı galibiyetlerle moral bulan Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası'nda Medical Park Antalyaspor ile karşı karşıya geldi.

Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanan karşılaşma 0-0 sona erdi.

GALATASARAY BURSA'NIN RAKİBİ OLDU

Bu sonuçla puanını 11'e çıkaran Galatasaray grubu 2. sırada tamamladı ve Bursaspor'un rakibi oldu. Grubu lider tamamlayan Antalyaspor ise yarı finalde Eskişehirspor'un rakibi oldu.

Ziraat Türkiye Kupası A Grubu'nda ise Akhisar Belediyespor'u 3-0'la geçen Bursaspor adını lider olarak yarı finale yazdırdı. Grubun diğer maçında ise Eskişehirspor sahasında Sivasspor'u 1-0 yenerek ikinci olarak adını yarı finale yazdırdı. 

GALATASARAY: 0 - MP ANTALYASPOR: 0

Stat: Atatürk Olimpiyat

Hakem: Suat Arslanboğa

Galatasaray: Aykut Erçetin, Emmanuel Eboue, Salih Dursun, Koray Günter, Emre Can Coşkun, Yekta Kurtuluş, Umut Gündoğan, Emre Çolak, Oğuzhan Kayar, Lucas Ontivero, Berk İsmail Ünsal

Medical Park Antalyaspor: Saso Fornezzi, Giray Kaçar, Koray Arslan, Musa Nizam, Joseph Boum, Köksal Yedek, Uğur İnceman, İbrahim Dağaşan, Isaac Promise, Semih Şentürk, Seddar Karaman 
 
SPOR HABERLERİ İÇİN TIKLAYIN