BIST 10.056
DOLAR 32,25
EURO 34,83
ALTIN 2.424,55
HABER /  GÜNCEL

Galatasaray Drogba'yla anlaştı mı?

Sarı-kırmızılıların Chelsea'nin eski yıldızı Didier Drogba'yla anlaştığı haberleri geliyor.

Abone ol

Galatasaray, Çin futbol ligi takımlarından Şangay Şehnhua'nın Fildişi Sahili'nden yıldız futbolcusu Didier Drogba'yla anlaştığı iddia ediliyor.

Galatasaray kulübü ya da Drogba tarafından bu konuda herhangi bir açıklama yapılmış değil.

Drogba'nın menajeri, Chelsea'nin yıldız futbolcusuna sarı-kırmızılılar tarafından resmi bir teklif yapıldığını doğruladı.

Türkiye'de Lig TV ve NTV de, Galatasaray ile halen Afrika Uluslar Kupası turnuvasında ülkesini temsil eden yıldız futbolcu arasında anlaşma sağlandığını duyurdular.

Schalke 04'le şubat ve mart aylarında oynayacağı şampiyonlar ligi maçlar öncesinde kadrosunu güçlendirme arayışında olan Galatasaray, geçen hafta da İnter'in Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder'le anlaşmaya varmıştı.

Drogba, mayıs ayında Şampiyonlar Ligi şampiyonluğuna ulaşmasında büyük katkı yaptığı Chelsea'den geçen yaz ayrılmıştı.

Çin ekibinde çıktığı 11 maçta sekiz gol kaydeden Fildişi Sahilli yıldızın Avrupa futboluna geri dönme arayışları transfer sezonunun kapalı olması nedeniyle sonuçsuz kalmıştı.

Drogba'nın eski takım arkadaşı, Fenerbahçe'de de bir dönem oynamış olan eski Premier Lig gol kralı Nicolas Anelka'nın da Şehnhua'dan Juventus'a transferinin an meselesi olduğu haberleri de geliyor.


Avrupa futbolundan haberleri BBC Türkçe'nin Facebook'taki futbol sayfası Altıpas'ta da okuyup paylaşabilirsiniz.