BIST 9.916
DOLAR 32,53
EURO 34,87
ALTIN 2.442,65
HABER /  GÜNCEL

Galatasaray Chelsea maçı İdman TV şifresiz izle

Galatasaray Chelsea MaçıHABERİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZTemsilcimiz Galatasaray Chelsea karşısına ne zaman çıkacak? Heyecanla beklenen Galatasaray Chelsea maçı ne zaman? UEFA Şampiyonlar Ligi rakimiz Chelsea hangi kadro ile Galatasaray karşısında olac

Abone ol

Şampiyonlar Ligi’nde son 16’ya kalan Galatasaray'ın rakibi Jose Mourinho'nun çalıştırdığı İngiliz ekip Chelsea oldu. Galatasaray Chelsea maçı saat kaçta, ne zaman, hangi gün?

Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi son 16 turunda rakibi İngiltere'den Chelsea oldu. İlk maç 26 Şubat 2014 Çarşamba günü Türk Telekom Arena Stadında oynanacak. Stamford Bridge'de oynanacak ikinci maçın tarihi ise 18 Mart 2014 Salı.
   
anketorta.20140224232752.jpg 

İŞTE GALATASARAY -CHELSEA MAÇINI İZLEME YOLLARI
Galatasaray Chelsea arasında oynanacak ilk maç D-Smart’tan canlı olarak yayınlanacak.
Galatasaray Chelsea arasında oynanacak maçı İnternetspor'dan an be an takip edebilirsiniz...
Galatasaray Chelsea arasında oynanacak maçı şifresiz olarak Idman Azerbaycan veya Az Tv'den izleyebilirsiniz. 
Galatasaray Chelsea arasında oynanacak rövanş maçı Star Tv'den canlı olarak yayınlanacak,

UEFA Şampiyonlar Ligi 2. turunda Chelsea ile Galatasaray arasında Londra’da oynanacak maç öncesi Galatasaraylı taraftarlar Chelsea Galatasaray maç turu için hazırlıklara başladı. Hem Galatasaray’ı çeyrek final yolunda deplasmanda desteklemek, hem de İngiltere’nin başkenti Londra’yı gezmek isteyen sarı kırmızılılar için cazip fiyatlarla maç turları bulmak mümkün. 
 
GALATASARAY HABERLERİ İÇİN TIKLAYIN