BIST 9.916
DOLAR 32,52
EURO 34,93
ALTIN 2.436,45
HABER /  GÜNCEL

Fenerbahçe'nin Galatasaray ile puan farkı yine 4'e indi

Spor Toto Süper Lig'de, Elazığspor, lider Fenerbahçe'yi evinde konuk etti.

Abone ol

Sarı lacivertliler Elazığ deplasmanında ilk yarının son anlarında gol yiyip, 58'te 10 kişi kaldığı maçta yenilgiden 83'te Mehmet Topal'ın golüyle kurtuldu. Gökhan Gönül ise son dakikada çizgiden çıkardığı topla maçın 1-1 bitmesini ve takımının puan almasını sağladı. 

Lider Fenerbahçe için bu hafta büyük önem taşıyordu. Çünkü sarı lacivertliler ikinci yarının ilk 2 deplasmanında puan alamamış ve takipçileri ile arasındaki fark azalmıştı.

Ancak geçen hafta alınan galibiyet ve Galatasaray'ın puan kaybetmesi, ardından cumartesi akşamı Galatasaray'ın 2. sıradaki Beşiktaş'ı yenmesi ile Fenerbahçe'ye fırsat doğdu. Sarı lacivertliler Elazığspor'u yenmeyi ve puan farkını Galatasaray ile 6, Beşiktaş ile de 8 yapmayı hedefliyordu.
Ancak rakip zorluydu. Keza Elazığspor ligdeki son 7 maçında 5 galibiyet almış, hatta iç sahadaki son 4 maçından da galibiyetle ayrılmıştı.

Bu sonuçla Fenerbahçe puanını 48'e yükselterek Galatasaray ile puan farkının 4'e inmesini engelleyemedi. Beşiktaş ile puan farkı ise geçen haftaya göre 1 artarak 6'ya çıktı.  

Elazığspor: 1 - Fenerbahçe: 1

Stat: Elazığ Atatürk

Hakemler: Hüseyin Göçek, Orkun Aktaş, Kemal Yılmaz

Elazığspor: Ivesa, Tanju Kayhan, Vranjes, Sow, Zeegelaar, Bilica, Mehmet Nas, Tello, Onur Ayık, Serdar Gürler, Deniz Yılmaz

Fenerbahçe: Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Bekir İrtegün, Kadlec, Caner Erkin, Mehmet Topuz, Mehmet Topal, Baroni, Alper Potuk, Kuyt, Emenike

Goller: Dk. 45+1 Onur (Elazığspor), Dk. 83 Mehmet Topal (Fenerbahçe)

FENERBAHÇE HABERLERİ İÇİN TIKLAYIN