BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  SPOR

Galatasaray boyun eğdi

Galatasaray sonuna kadar direnemedi. Öne geçtiği maçta Bundesliga takımlarında Hoffenheim'e mağlup oldu.

Abone ol Galatasaray, öne geçtiği maçta Bundesliga takımlarında Hoffenheim'e 2-1 mağlup oldu.

Sarı kırmızılı takım, Almanya’daki ikinci kamp döneminin ilk maçında Bundesliga takımlarından Hoffenheim ile karşılaştı. Maça rakibine oranla daha atak başlayan Galatasaray aradığı golü erken buldu. Karşılaşmanın henüz 10. dakikasında Hasan Şaş'ın rakip yarı alanın ortalarından kullandığı serbest vuruşta, ceza sahasına gelen topta kafayı iyi vuran Emre Aşık takımını 1-0 öne geçiren golü kaydetti. Golden sonra Almanya temsilcisinin yoğun baskısını savunmada Meira ve Emre Aşık iyi savuşturdu. Hoffenheim'in özellikle Selim Teber ile yarattığı tehlikeli pozisyonlar sonuç getirmedi ve sarı-kırmızılılar Emre'nin golüyle ilk yarıyı 1-0 önde kapattı.

İkinci yarıya iyi başlayan taraf ise Hoffenheim oldu. Maçın 50. dakikasında Selim Teber'in kullandığı frikikte top üst direkten geri geldi. Bu pozisyonun ardından oyunda dengeyi kuran Galatasaray, özellikle Barış Özbek ve Aydın ile gol pozisyonları yakaladı. Gol pozisyonlarını yakalayana Galatasaray olsa da golü bulan Hoffenheim oldu. Karşılaşmanın 80. dakikasında aradığı golü bulan Bundesliga temsilcisi maçı beraberliğe taşıdı. Golden sonra ataklarının sıklaştıran Hoffenheim 87. dakikada skoru 2-1'e getirdi. Bu golden 2 dakika sonra Nonda, bom boş kaleye golü atamayınca Galatasaray, Almanya'daki ikinci kamp döneminin ilk hazırlık maçında Hoffenheim'a 2-1 mağlup oldu.

Öte yandan Galatasaray'da Lincoln, Lindertoh, Uğur Uçar, Emre Güngör, Servet ve Arda bu maçta forma giyemezken 60 dakika oyunda kalan yeni transferlerden Fernando Meira başarılı performansıyla göz doldurdu.

Sarı-kırmızılı ekip, Almanya'daki ikinci hazırlık maçında 3 Ağustos Pazar günü Alianz Arena'da TSİ 18.00'de 1860 Münih'in konuğu olacak.