BIST 10.899
DOLAR 32,20
EURO 34,89
ALTIN 2.473,10
HABER /  GÜNCEL

Galatasaray Avrupa'nın diline düştü

Sarı-Kırmızılı ekip, Avrupa basınında geniş yer aldı. İnternet Haber'in gündeme getirdiği "Küme düşer mi? sorusunu Avrupa basını da sordu.

Abone ol

İNTERNETHAER.COM- Cimbom'un, bir dönem UEFA'da elde ettiği başarıların ardından adından  övgüleyle söz eden Avrupa basını, bu sezon Süper Lig'deki kötü gidişini "Küme düşmekten kurtulabilecek mi?" endişesiyle dile getiriyor.

 İnternet Haber'in, dün gündeme getirdiği "Galatasaray küme düşer mi?" sorusu Avrupa basınında da tartışır oldu. Dünya basını ise "Küme düşmekten kurtulabilcek mi?" yorumlarını yaptı.

2000'DE BÖYLE YAZMIŞLARDI

İNGİLTERE: Finaldeki sinir savaşını Türkler kazandı...

İTALYA: Türkler Avrupa'ya futbol dersi verdi...

ALMANYA: Bogaz'da deprem... Halk sokaklara döküldü..

İSPANYA: Türkler Avrupa'da ilk sırada... Muhteşem G.Saray..

HOLLANDA: Emeğin zaferi... Türkler kupayı hak etti..


Breziyla'nın Globoesporte, "Yeni teknik direktörden beklenen bu!" üst başlığı altında "Düşmemeyi başarabilecek mi? değerlendirmesi yaptı.

ÇEK Futbol.spor.cz.sitesi ise "Baros'suz Galatasaray, ligde bozguna uğradı ama artık acı hissetmiyor" başlığının altında "Yenilmeye alışan G.Saray için Antalyaspor mağlubiyeti sıradan bir maç kaybetme gibiydi" değerlendirmesini yaptı.

İspanyol As Gazetesi, "Antalyaspor, G.Saray' umutsuz yolladı" derken Fransız Football France ise "Antalyaspor, Galatasaray'ı boynuzladı" başlığı attı. Hollanda'nın Spor Dome Dergisi, ise "Galatasaray, Antalyaspor tarafından aşağılandı. G.Saray tarafına acı veriyor" ifadesine e yer verdi. 

İŞTE İNTERNET HABER'İN GÜNDEME TAŞIDIĞI O HABER!

OKUMAK İÇİN TIKLAYIN