BIST 10.677
DOLAR 32,21
EURO 34,98
ALTIN 2.430,35
HABER /  MAGAZİN  /  KÜLTÜR VE SANAT

Galada at polemiği

Yasemin Kozanoğlu Okan Bayülgen'in kendisi için söylediği 'Onun yerine atı öpseydim' sözlerinin intikamını aldı.

Abone ol

Sinan Çetin'in yönettiği 'Romantik' filminin galasına, Yasemin Kozanoğlu'nun Okan Bayülgen ile filmdeki sevişme sahneleri için söylediği sözler ve "Okan Bey atıyla gelecek" ifadesi damgasını vurdu. Yasemin Kozanoğlu, Mustafa Kemal Kültür Merkezi'ndeki galanın 'polemik kraliçesi' oldu!

TEOMAN'I UTANDIRDI
Gazetecilerin sorularını yanıtlarken, Okan Bayülgen'le sevişme ve öpüşme sahnelerinde zorlandığını açıklayan Kozanoğlu, "Hoşlanmadığım insanla öpüşmek zor geldi" dedi. Bayülgen'i insan olarak sevdiğini dile getiren "Ancak kendisinden öpüşecek kadar hoşlanmıyorum" diyen Kozanoğlu, filmdeki diğer rol arkadaşı Teoman'la ilgili şunları söyledi: "Teoman'la çok iyi anlaşıyoruz. Okan'la didişirken, kavga ederken sizce kimle sevişmek daha uygun olabilir bu durumda?" Yasemin'in bu sözleri; Teoman'ın utanıp kaçmasına neden oldu.

'ATIYLA GELECEK' DEDİ
Okan Bayülgen'in film gösterime girmeden çok önce söylediği "Yasemin'le öpüşeceğime keşke bir atla öpüşseydim. Onu öptükten sonra tükürdüm" sözlerinin rövanşı da 'Romantik'in galasında yaşandı! Yasemin Kozanoğlu, "Okan Bayülgen de gelecek mi?" sorusuna "Evet atıyla gelecek" diye yanıt verdi. Bu diyaloğa tanık olanlar; Kozanoğlu'nun 'at' sıfatını Bayülgen'in sevgilisi Berrak Tüzünataç için kullandığını öne sürdü.

(Öner Öngün/Sabah)